Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


"One Stop Shop" pentru toti iubitorii de reduceri din Romania


Autorul: Cernica Violeta
Subiect: 123reduceri.ro
Adaugat la : April 29, 2011   Vizualizari : 1727
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.44 /5123reduceri.ro, ghidul ofertelor zilnice de reduceri atractive de 50 - 90%, este cel mai nou proiect al companiei Smart Programs, proiect susținut de Alexandre ALMĂJEANU, antreprenor cu experiență on-line atat pe piața din Romania, cat și din Europa.

In Romania sunt peste 60 de site-uri operaționale de oferte zilnice, cu reduceri disponibile in cele mai mari orașe: București, Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Constanța, Brașov, Ploiești, Pitești, Oradea, Bacău, Baia Mare, Arad, Oradea, Craiova și oferte speciale la nivel național.

123reduceri.ro este singurul site care oferă o experiență unică iubitorilor de reduceri, aflați in căutarea celor mai bune deal-uri. Pe langă posibilitatea de a alege tipul de ofertă și localitatea, de a adăuga cupoanele cumpărate și de a seta alarme pentru a nu uita datele expirării sau ale programărilor acestora, 123reduceri.ro incurajează utilizatorii să iși impărtășească experiențele la cumpărături, creand astfel o comunitate a "shopperilor informați".

Mai mult, 123reduceri.ro este SINGURUL serviciu disponibil pentru a fi descărcat gratuit ca aplicație pentru smartphone-uri de tip Android, iPhone și pentru iPad. Aplicația "123reduceri.ro" (pe care o puteți găsi accesand https://market.android.com/details?id=ro.reduceri.androidclient și http://itunes.apple.com/ro/app/123reduceri/id429386866?mt=8) este prima de acest fel din Romania, care colectează toate ofertele de reduceri intr-un singur loc.

Violeta CERNICA - CEO Smart Programs, a precizat: "dezvoltarea continuă a facilităților agregatorului este prioritatea noastră nr 1. Misiunea noastră este să avem cei mai mulțumiți utilizatori și pentru aceasta vom continua să inovăm și să imbunătățim calitatea experienței pe 123reduceri.ro".

"Mai mult, vom continua să monitorizăm piața și să adăugăm in permanență noi site-uri de oferte de cumpărături, asigurandu-ne că avem o bază completă și relevantă de oferte", adaugă Jean-Francois LEMERCIER, unul dintre cei 3 acționari ai Smart Programs.

123reduceri.ro s-a lansat in forță pe piața din Romania și se află intr-o creștere rapidă, utilizatorii manifestandu-și incă de la inceput interesul pentru agregatorul care reinventează simplitatea cumpărăturilor profitabile!

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați - Violeta Cernica violeta@123reduceri.ro


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories