Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


123reduceri.ro lanseaza varianta 2.0 a aplicației mobile


Autorul: Cernica Violeta
Subiect: S.C. Smart Programs S.R.L. - 123reduceri.ro
Adaugat la : June 22, 2011   Vizualizari : 1094
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5123reduceri.ro anunta lansarea variantei 2.0 a primei aplicatii mobile din Romania care centralizeaza cele mai bune reduceri regasite in peste 75 de site-uri de oferte zilnice. Varianta 2.0 prezinta numeroase imbunatatiri si este deja disponibila pentru descarcare in Android Market si App Store.
"Versiunea 2.0 a aplicatiei 123reduceri.ro ofera posibilitatea sincronizarii preferintelor din contul personal prin logarea direct in aplicatie, astfel incat pentru utilizator vor fi afisate doar ofertele care il intereseaza. Acestea se pot seta pe loc sau modifica oricand. De asemenea, noua versiune contine o harta cu functie de geolocatie. Setand pozitia curenta, utilizatorul poate filtra direct pe harta ofertele care se afla la unu, cinci sau 10 kilometri distanta de el. Functia este foarte utila pentru cei care cauta ofertele aflate in apropiere, chiar si din mers", a declarat Violeta Cernica, CEO al 123reduceri.ro.
Utilizatorii inregistrati pe website-ul 123reduceri.ro au posibilitatea de a-si personaliza newsletterul in functie de locatie, hobby-uri si preferinte. Astfel, prin descarcarea aplicatiei si inregistrare, ei beneficiaza de ofertele care ii intereseaza si direct pe telefon sau iPad.
"Datorita succesului inregistrat de varianta anterioara a aplicatiei dar si a sugestiilor primite de la utilizatori, am hotarat sa lansam varianta 2.0 din dorinta de a oferi o aplicatie mult mai performanta. Datorita faptului ca ne concentram foarte mult pe utilizatori si vrem sa raspundem cat mai bine necesitatilor lor suntem permanent in cautarea unor noi metode de a ne imbunatati atat site-ul cat si aplicatiile mobile. Ne dorim ca utilizatorii sa fie cei care controleaza continutul zilnic pe care il primesc, lucru pe care l-am implementat si in variantele 2.0 ale aplicatiilor mobile, prin includerea functiei care permite sincronizarea contului de pe site cu aplicatia", a adaugat Violeta Cernica.
Aplicatiile mobile 123reduceri.ro sunt disponibile pentru descarcare gratuita in Android Market si App Store si afiseaza oriunde si oricand cele mai bune oferte de reduceri valabile in toata tara sau in anumite orase.
Despre 123reduceri.ro
Smart Programs a initiat acest proiect din dorinta si din necesitatea de a oferi un website care sa centralizeze cele mai bune oferte de grup din marile orase din Romania, dar si cele mai bune oferte la nivel national. Odata cu cresterea rapida a numarului de site-uri care ofera reduceri de grup si a tipurilor de oferte disponibile, centralizarea lor intr-un singur newsletter a devenit o necesitate, la fel ca si personalizarea puternica a acestuia. Utilizatorii decid ce tip de oferte vor primi si pentru ce locatii. Aceast serviciu este accesibil si prin intermediul aplicatiei 123reduceri.ro, imbunatatita de curand si disponibila pentru iPhone, iPad și Android.
Persoana de contact:
Kivu Georgiana
Marketing coordinator
Telefon: +40730533999
Email: georgiana@123reduceri.ro


Resurse Web : 123reduceri.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories