Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


13 someri din Bucuresti, angajati cu sprijinul Asociatiei Smart Projects


Autorul: stefan dabu stefan
Subiect: Asociatia Smart Projects
Adaugat la : March 7, 2012   Vizualizari : 487
Rate Autor : Curent : 2.56 /5
Rate Articol : Curent : 2.00 /5Asociația Smart Projects anunta ca 13 persoane somere din Bucuresti s-au angajat in urma participarii la cursurile gratuite din cadrul proiectului cu finantare european "Job-urile, mai aproape de tine", contract POSDRU/106/5.1/G/76138.

De asemenea, Asociatia Smart Projects are placerea sa comunice ca un numar de 196 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca au absolvit in perioada iulie 2011- februarie 2012, cursurile gratuite de Manager de Proiect si Competente Antreprenoriale. Din data de 5 martie a.c., vor incepe o noua grupa de cursanti modulul de Manager de Proiect.

Asociatia Smart Projects deruleaza, in parteneriat cu SC Extreme Training SRL, in perioada noiembrie 2010 - octombrie 2012, proiectul "Job-urile, mai aproape de tine!", Nr. contract POSDRU/106/5.1/G/76138, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (www.fseromania.ro).

In total, Asociaţia SMART Projects va certifica 240 de persoane pe unul dintre cele doua domenii: Manager proiect sau Competente Antreprenoriale. Cursul de manager de proiect s-a bucurat de un real succes, majoritatea cursantilor optand pentru acest modul autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Invătămantului.
De asemenea, cursantii s-au arătat incantanti de sesiunile urmate in cadrul cursului de Manager Proiect, precum si de sesiunile de consiliere, mentoring si cele de infiintare si demarare afacere.
Toate persoanele participante la formare au beneficiat si vor beneficia de consiliere si orientare profesională, prin aplicarea de teste de personalitate, analizarea individuală a CV-ului si sprijin pentru realizarea corectă a unui CV, consiliere privind prezentarea si sustinerea unui interviu de angajare, consultanţă pentru infiintarea unei afaceri pe cont propriu.
Fişele fiecărei persoane vor fi trimise firmelor cu care asociaţia are acorduri de colaborare, pentru a fi analizate si pentru a se selecta stagiile de mentoring/practică de care vor beneficia 80 de persoane.

- Cursurile se adreseaza persoanelor in cautarea unui loc de munca/care nu au un job şi şomerilor cu domiciliul in regiunea Bucuresti-Ilfov.
- Elevii şi studentii nu pot participa la cursuri, potrivit cerintelor autoritatii finantatoare.

Asociatia Smart Projects-operator de date cu caracter personal nr. 18550
Asociatia Smart Projects este autorizata de Agentia Muncipala de Ocuparea a Fortei de Munca Bucuresti pentru servicii de MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA (nr. autorizatie 103/15.06.2011), si pentru SERVICII DE INFORMARE SI CONSILIERE (nr. autorizatie 102/15.06.2011).
Asociatia Smart Projects este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories