Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


3 motive pentru a nu cumpara piese auto ieftine


Autorul: anvelope auto
Subiect: www.anunturidezmembrari.ro
Adaugat la : August 2, 2012   Vizualizari : 569
Rate Autor : Curent : 2.53 /5
Rate Articol : Curent : 2.24 /5Cel mai adesea, cumparatorii din mediul online care sunt in cautarea pieselor auto ieftine se vor gandi ca tot ce este deja folosit, functioneaza. Partea proasta a acestei mentalitati consta in faptul ca acesti clienti modesti, probabil, nu sunt constienti de "povestea" piesei auto pe care o doresc, cat de bine a fost ingrijita, cat de mult a fost utilizata, cum a ajuns la magazin si daca le-ar pune vietile in pericol. Desi cuvantul "folosit" merge mana in mana cu "ieftin", pretul reflecta, de cele mai multe ori, calitatea produsului. Iata de ce.

1. Piese auto care se gasesc in magazinele second-hand sunt cel mai adesea luate de la masinile foarte vechi care necesita reparatii sau in urma accidentelor de circulatie, iar studiile arata ca aceste piese au cea mai mare rata de esec in timpul condusului. Instalarea lor in necunostinta de cauza nu doar ca afecteaza siguranta soferului si a pasagerilor care circula cu masina, dar si nivelul lor de confort si randamentul kilometric de combustibil necesar.

2. Este dificil sa gasiti piese auto testate in mod corespunzator. Foarte putine service-uri auto le testeaza dupa standardele internationale inainte sa le puna in vanzare. Daca unele fac acest lucru, asigurandu-va cel putin de calitatea lor in momentul initial al cumpararii, va fi destul de dificil sa le gasiti si in cele din urma o sa renuntati. Din fericire, va puteti concentra eforturile pe cautarea de piese auto cu discount, acestea fiind intotdeauna noi, testate si gata de montare.

3. Cele mai cautate piese auto sunt, in acelasi timp, cele mai lipsite de siguranta. Aceste componente sunt de obicei mai mici, dar importante, mai ales daca este vorba de cele interne care fac parte din motorul masinii. Inlocuirea acestora cu piese auto folosite si netestate sau provenite din dezmembrari auto prezinta cele mai mari riscuri pentru siguranta dumneavoastra, avand in vedere importanta lor asupra buna functionare a autovehiculului. De exemplu, un filtru de aer la reducere poate fi usor de gasit si, desi este folosit, nu prezinta riscuri mari, insa alte piese vitale pentru functionarea masinii trebuie verificate amanuntit.

Deci, care este alternativa? Cumpararea pieselor auto noi la preturi cu discount. Iata cateva metode de a gasi piese auto online ieftine, fara a sacrifica nivelul de calitate sau de siguranta. In primul rand, uitati-va dupa magazinele online etichetate cu "discount". Prin reducerea costurilor de productie si de reducere a marjelor de profit, vanzatorii online pot scadea preturile pieselor auto noi de firma, in scopul de a ramane competitivi. Aceste vanzari sunt numite in mediul virtual, magazine de tip discount. Chiar daca un magazin online nu este etichetat ca "discount", daca pretul este corect si piesele auto nu sunt utilizate, este un lucru cert ca in acest caz, ieftin nu inseamna neaparat nesigur.
O alta optiune este sa cumparati direct de la un angrosist. Multe magazine online functioneaza ca dealeri pentru producatorul direct, iar aceste magazine vor mari preturile pentru profit. Angrosistii cu reputatie au expozitii online, oferindu-va posibilitatea de selectie mai larga a produselor, preturi mai mici, usurinta de a comanda si livrare rapida.


Resurse Web : AnunturiDezmembrari.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories