Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


3,2,1...START Oradea City Running Day 2012


Autorul: Raluca Randici
Subiect: Oradea City Running Day
Adaugat la : August 7, 2012   Vizualizari : 462
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.35 /5Au inceput pregatirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei din Oradea - Editia II-a a Semimaratonului International Oradea City Running Day, care va avea loc in data de 16 septembrie 2012.Sub sloganul Oradea in miscare!,organizatorii evenimentului - Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor estimeaza participarea a circa 1000 de alergatori, din toate colturile tarii si din strainatate.
Probe pentru toate varstele

In functie de varsta, experienta si conditie fizica, cei care doresc sa participe la eveniment au de ales intre mai multe probe: Semimaraton individual 21 km; Semimaraton stafeta in 2 (2x10,5km); Semimaraton stafeta in 4 (4x5,25 km); Cursa populara 5 km; Cursa copiilor 1 km.
Participantii au ocazia sa se antreneze pentru concurs pe pista de alergare din padurea Baile Felix pe data de 11 august si 1 septembrie la ora 10.00.Taxele de inscrierela eveniment pana in data de 1 septembrie sunt urmatoarele: 15 Euro- semimaraton individual; 28 Euro- stafetasemimaraton in 2; 50 Euro- stafetasemimaraton in 4.

Toti participantii vor primi un tricou oficial al concursului cu numar, un chip pentru contorizarea timpului dar si o medalie de finisher. Pe tot traseul concursului vor avea acces la punctele de revitalizare, cu apa plata, bauturi energizante, fructe si altele.

Atractia evenimentului: Campionatul National de Semimaraton
Anul acesta, in cadrul Oradea City Running Day va fi organizat si Campionatul National de Semimaraton pentru sportivii legitimati din tara. Concursul este organizat de Federatia Romana de Atletism si reprezinta un criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial de Semimaraton din octombrie, organizat la Kavarna (Bulgaria).

"Suntem foarte bucurosi ca si Oradea se afla pe harta Internationala a oraselor unde se organizeaza astfel de concursuri, de masa si ca acest eveniment este cel mai mare concurs de sport de masa, al orasului, unde se poate alerga pe strazile orasului, intr-un cadru organizat, de nivel international", a declarat Deme MolnarJozsef, presedintele ClubuluiXterra Sport Bihor.

Despre Oradea City Running Day

Prima editiea Oradea City Running Day a fost organizata de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor in septembrie, anul trecut. Desfasurat sub sloganul "Alearga pentru sanatatea ta", evenimentul a avut ca scop popularizarea miscarii in randul cetatenilor dar si cresterea gradului de constientizare a beneficiilor pe care sportul le are asupra sanatatii. Oradea City Running Day 2011 a reunite 700 de alergatori din trei tari si peste1000 de sustinatori.

Editia a doua a OradeaCity Running Day se va desfasura pe data de 16 septembrie 2012. Inscrierile la concurs se fac pe pagina oficiala www.oradeacityrunningday.ro pana in data de 10 septembrie 2012.

Partenerii oficiali a cestui eveniment sunt:

Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Bihor,Oradea Transport Local (OTL), Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Atletism, Asociatia Firmelor Bihorene, Edelweiss constructii.
Sponsori principali: Europlast Romania, Proenerg
Sponsori: Ecobihor, Ideart, IzvorulMinunilor-apa oficiala


Tel: 0741/616399
Email: info@oradeacityrunningday.ro
Persoana de contact: Deme-Molnar Jozsef
Site web: www.oradeacityrunningday.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories