Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


700.000 de calatori cu metroul au primit informatii legate de cancerul intestinului gros


Autorul: Constantin Cristina
Subiect: Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer
Adaugat la : April 5, 2011   Vizualizari : 986
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5In perioada 7-31 martie, FABC a desfasurat o campanie de informare in trenurile Metrorex, magistrala M2: Berceni-Pipera, avand drept slogan: Ce NU stiti despre cancerul intestinului gros? Astfel, peste 700.000 de calatori au avut posibilitatea de a afla informatii legate de cancerul intestinului gros prin intermediul unor afise dispuse in incinta metroului.
Cezar Irimia, presedintele FABC a declarat: “Am incercat in luna martie sa oferim o informare cuprinzatoare si corecta a oamenilor cu privire la acest tip de cancer, considerand ca acesta este primul pas catre preventie si educare. De aceea, in cadrul acestei campanii am vrut sa aducem informatia cat mai la indemana oamenilor si sa fim prezenti in cat mai multe locuri, sperand ca in acest fel sa-i determinam pe oameni sa constientizeze importanta controalelor medicale periodice”.
In weekend-ul 19-20 martie, FABC a organizat la Predeal pentru jurnalisti un workshop cu tema “Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros”. In cadrul acestui seminar jurnalistii au putut discuta cu specialisti in oncologie despre metodele de prevenire si diagnosticare ale acestui tip de cancer si au putut asculta povestile unor pacienti cu cancer de intestin gros.
“Ne-am bucurat sa vedem un interes crescut din partea mass-media pentru acest subiect. Cu ajutorul presei, mesajul si informatiile transmise de noi pot ajunge la mai multi oameni si acest lucru este foarte important pentru educarea populatiei”, a mai declarat Cezar Irimia.
Tot in cadrul acestui workshop a fost lansata si pagina de Facebook a campaniei. Aceasta pagina va ramane activa si dupa terminarea campaniei pentru toti aceia care au nevoie de informatii cu privire la aceasta boala, precum si pentru cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de actiunile FABC si fata de pacienti.
La sfarsitul lunii martie, in data de 26, FABC a organizat o mini caravana de informare in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Peste 800 de oameni au vizitat cortul si au vazut mesajele campaniei, iar 2000 de oameni au primit din partea organizatorilor pliante informative despre cancerul intestinului gros.
Cei prezenti au luat parte la o demonstratie de fitness, oferita de Florentina Opris, cunoscuta ca promotor al unui stil de viata sanatos. Alaturi de ea s-au aflat Cristina Stamate si Stela Popescu in calitate de sustinatoare ale campaniei FABC. De asemenea, un medic specialist oncolog a oferit celor interesati informatii despre cancerul intestinului gros si metodele de prevenire ale acestei boli.
Impactul bolii
Atat la nivel mondial, cat si in tara noastra, cancerul intestinului gros este al doilea tip de cancer ca frecventa in randul barbatilor, dar si al femeilor, reprezentand 13% din totalul cazurilor de cancer. Anual, in Europa, aproape 190.000 pacienti sunt diagnosticati cu acest tip de cancer. Aproximativ 20% dintre pacienti sunt, in momentul diagnosticarii, deja in faza de metastaza a bolii (cancerul s-a extins dincolo de intestinul gros). In jur de 56.000 de persoane mor in fiecare an din cauza cancerului intestinului gros in SUA, iar rata mortalitatii in Europa depaseste 100.000 de pacienti pe an.

Conform Globocan 2008, incidenta anuala a acestei forme de cancer in tara noastra este de 8.696 cazuri noi, fiind pe locul al doilea ca frecventa a celor mai intalnite forme de cancer la ambele sexe. Cazurile de cancer al intestinului gros apar in cele mai multe cazuri dupa varsta de 50 de ani, asadar consultul anual la medic dupa aceasta varsta ar trebui sa fie obligatoriu.

Ce este cancerul intestinului gros?
Colonul si rectul sunt parti ale intestinului gros. Alimentele digerate care au fost fragmentate in intestinul subtire ajung in intestinul gros, un tub muscular lung de circa 1,5 metri. Intestinul gros absoarbe apa si substantele minerale din bolul alimentar si elimina materiile reziduale, denumite scaun sau materii fecale. Prima portiune de aproximativ 1.3 metri din intestinul gros se numeste colon, iar restul este rectul. Cancerul intestinului gros este o tumora solida care isi are originea in straturile interne ale peretelui intestinal, dar poate creste, strabatand in intregime acest perete.

Sansa vindecarii pacientilor cu acest tip de cancer este strans legata de stadiul bolii la momentul diagnosticarii. Cancerul intestinului gros este unul dintre tipurile de cancer care poate fi tratat cu succes, daca este diagnosticat la timp. Adesea insa, cancerul intestinului gros nu are nicio simptomatologie pana in stadiul final al bolii.Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories