Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


8 Martie - A special night for special ladies


Autorul: Sebastiana Barbu
Subiect: Step Up Events in colaborare cu Rococo Club
Adaugat la : February 29, 2012   Vizualizari : 571
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.35 /5"A SPECIAL NIGHT FOR SPECIAL LADIES", un eveniment dedicat voua, Doamnelor, menit sa va ofere o noapte in care uitati de grijile cotidiene si va lasati rasfatate incepand cu ora 22.00 in data de 8 Martie.

In CLUB ROCOCO - situat pe STRADA SELARI NR 12 ( CENTRUL ISTORIC) - unde va avea loc evenimentul, va asteptam cu un show incendiar compus din:

Prezentare de moda - EGO FASHION CONCEPT - prezentare a costumelor barbatesti avand MODELELE MASCULINE ALE LUI CATALIN BOTEZATU.

De asemenea, veti fi incantate spre miezul noptii de trupa de dansatori TABOO BOYS in cadrul unui spectacol special conceput pentru acest eveniment.

Pe langa cele mentionate mai sus va asteptam cu multe premii si surprize - una dintre surprize o dezvaluim: vom avea un spatiu special amenajat cu make-up artisti profesionali pentru a se ocupa de machiajului dumneavoastra folosind produse DEBORAH MILANO.

Primele 200 DE DOAMNE SI DOMNISOARE ce vor achizitiona biletele la eveniment vor primii un cadou din partea Step Up Events constand in produse: Deborah-Mascara; Tableta, Baton Youghurt si Praline Kandia, Energizant natural oferit de Whisky Time, Vouchere de discount Benvenuti, Croaziere.net, Body Art Wellness Club si alte produse si vouchere surpriza.

Pentru a va numara printre cele 200 de doamne sau domnisoare ce beneficiaza de cadou, va rugam sa ne contactati la unul din nr de telefon : 0751.110.008, 0751.110.009 pentru detalii ( INCLUSIV PENTRU REZERVARE MASA).

* Avand in vedere nr. limitat de mese, va mentionam ca rezervarea acestora trebuie facuta pana cel tarziu luni, 5 martie, ore 16.00;capacitatea unei mese este de 8-10 persoane.

Va asteptam in numar cat mai mare si promitem sa va surpindem placut pe toata perioada evenimentului!


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories