Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


A VI-a editie a Simpozionului cu participare internationala "CONFERINTE DE CHIMIE CONTEMPORANA"


Autorul: Popescu Silvia
Subiect: Syscom18
Adaugat la : June 14, 2012   Vizualizari : 550
Rate Autor : Curent : 2.58 /5
Rate Articol : Curent : 2.09 /5Acest simpozion are o traditie de 13 ani. Biblioteca Chimiei si Syscom 18 premiaza anual cele mai bune articole publicate in cele doua reviste editate de Biblioteca Chimiei - "Revista de Chimie" si "Materiale Plastice", simpozionul incluzand si festivitatile de premiere.
Sub titlul "Conferinte de Chimie Contemporana" au fost invitati sa sustina prelegeri despre domeniile lor de cercetare nume de prima marime din cercetarea chimica europeana: profesorii Cristian Russel si Frederic Fotiadu de la Universitatea Paul Cezanne din Marsilia, profesorul Jean Marie Lehn, Universitatea din Strasbourg si College de France din Paris, laureat al premiului Nobel, profesorul Achim Müller - Universitatea Bielefeld, profesorul George C. Papanicolaou - Universitatea din Patras, profesorul Mir Wais Hosseini - director al Laboratorului de Chimie Coordinativa la Universitatea din Strasbourg si profesorul Henning Hopf de la Universitatea Tehnica Braunschweig din Germania. De asemenea au sustinut conferinte personalitati marcante ale cercetarii chimice din Romania: profesorul Vasile Parvulescu de la Universitatea Bucuresti, profesorul Bogdan Simionescu, directorul Institutului de Chimie Macromoleculara "Petru Poni" din Iasi si profesorul Ion Grosu de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

In acest an ciclul a continuat cu prelegerea "Cataliza: un vechi domeniu cu provocari noi" sustinuta de profesorul Michel Che de la Universitatea Pierre et Marie Curie din Paris, specialist in domeniul catalizei implicand procese gaz-solid, lichid-solid si la interfata solid-solid. Profesorul Michel Che este Doctor honoris causa al mai multor universitati, printre care si Universitatea Bucuresti si membru al Academiei Europaea.
Lucrarile simpozionului au fost conduse de presedintele colegiului de redactie al Revistei de Chimie, dr. Petru Filip, director al Centrului de Chimie Organica "Costin D. Nenitescu" al Academiei Romane.
In acest an, cea mai buna lucrare publicata in "Revista de Chimie" a fost scrisa de colectivul de autori format din Raluca Isopescu, Alexandru Woinaroschy, Loredana Draghiciu si a purtat titlul "Energy reduction in a divided wall distillation column". Articolul premiat din revista "Materiale Plastice" a fost "Colagen/Hydroxyapatite interaction in composite biomaterials", redactat de colectivul de autori format din Anton Ficai, Ecaterina Andronescu, Cristina Ghitulica, Georgeta Voicu, Viorica Trandafir, Denisa Manzu, Maria Ficai, Stefan Pall.

Initiatorul ciclului de conferinte este societatea Biblioteca Chimiei. Societatea este o biblioteca publica specializata in domeniul chimiei, unica prin volumul si calitatea fondului documentar. Accesul este gratuit la cele 44.000 de volume ale colectiei de monografii, tratate si enciclopedii specializate precum si la cele 930 de titluri de reviste de specialitate. Biblioteca detine si singura colectie completa din tara a revistei de rezumate Chemical Abstracts, colectie care incepe cu numarul 1 din anul 1 (1907).
Revista de Chimie editata de societate a ajuns in ultimii ani sa isi dubleze valoarea coeficintului de impact ISI, fiind astazi cea mai bine cotata revista specializata in chimie din Romania.
Societatea Syscom 18, actionar principal al societatii Biblioteca Chimiei, avand domeniul principal de activitate legat de automatizari industriale si sisteme de masura cu multiple aplicatii in domeniul chimiei, este sponsorul unic al actiunii.


Resurse Web : www.syscom.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories