Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


A fost lansat oficial al doilea centru PICAS pentru somerii din domeniul de constructii


Autorul: Panaet Adrian
Subiect: PICAS
Adaugat la : March 19, 2012   Vizualizari : 532
Rate Autor : Curent : 2.39 /5
Rate Articol : Curent : 2.38 /5In cadrul centrului PICAS Galati s-au inscris pana in prezent peste 400 de persoane in cautarea unui loc de munca in constructii si 80 de companii ce ofera peste 60 de locuri de munca vacante in domeniul constructiilor. Centrul este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00. Persoanele care cauta un loc de munca in acest domeniu beneficiaza de consiliere si indrumare asigurata de specialistii PICAS.

La inaugurarea centrului au participat: dl. Mircea Razvan CRISTEA, vice-primarul Galati; dna. Carmen HANTATUC, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati; dl. Romeo BOGDANOVICI, vicepreseditele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO); dl. Dan CRISTESCU, presedintele Federatiei Generale a Sindicatelor (FGS) Familia.

Persoanele cu calificari in domeniul constructiilor pot intra pe www.picas.ro, unde, in urma introducerii datelor de contact, a calificarii si a postului vizat, pot fi contactati in vederea angajarii de catre companii.

Informatii suport
Proiectul Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii din sectorul de constructii (PICAS) este implementat de Casa de Meserii si Constructii (CMC) in parteneriat cu Sempla SRL (partener transnational din Italia) si Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM) si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni".
Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 - august 2013 si se adreseaza somerilor din regiunile Bucuresti-Ilfov; Centru, Nord-Est, Sud-Est. In aceste zone au fost deschise 4 centre regionale (Bucuresti, Brasov, Galati si Iasi) unde persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot beneficia in mod gratuit de urmatoarele servicii: evaluare si consiliere profesionala, cursuri de formare, certificare de competente si sprijin in gasirea unui loc de munca.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories