Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


A&E Topo marcheaza un nou inceput devenind ArenaCad


Autorul: Oros Andrei
Subiect: ArenaCad
Adaugat la : November 14, 2011   Vizualizari : 549
Rate Autor : Curent : 2.46 /5
Rate Articol : Curent : 2.25 /5A&E Topo, companie specializata in servicii topografice si cadastrale, finalizeaza astazi procesul de rebranding cu o noua identitate coerenta de business sub numele ArenaCad. Noul website, www.arenacad.ro, se caracterizeaza printr-un concept grafic care face trimitere la valorile pe care compania le promoveaza si la beneficiile serviciilor oferite.

"Am lansat acest nou brand pentru a oferi clientilor nostri o garantie si un plus de informare pentru lucrarile realizate in domeniul. Obiectivul nostru principal este crearea unei conexiuni bazate pe incredere cu clientii nostri, motiv pentru care website-ul a fost conceput astfel incat sa furnizeze informatii de interes pentru categoriile publicului nostru tinta si sa sprijine eficient strategia de comunicare si noua identitate a companiei." a declarat Coman Mihaela unul din fondatorii A&E Topo.

Nevoia de rebranding a luat nastere atat datorita provocarilor specifice unui business antreprenorial cat si din nevoia de performanta prin brand intr-o piata puternic competitionala. Noul logo are un design profesionist definit de culori atractive si vine in intampinarea repozitionarii companiei pe segmentul de topografie si cadastru.

ArenaCad este primul brand de servicii topografice si cadastrale care ofera o garantie pentru timpul de executie al proiectelor sale. Aceasta consta in oferirea unei reduceri de 50% din pretul de referinta in cazul in care termenul agreat de finalizare al proiectului nu este respectat.

Despre ArenaCad: ArenaCad este o companie brasoveana, infiintata in anul 2011 care ofera servicii de topografie si cadastru in judetul Brasov si in zonele limitrofe ale acestuia.
Avand o experienta vasta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa de experti autorizati de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, va sta la dispozitie oferind servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri reduse.

Compania dispune de echipamente topografice moderne si performante garantand calitatea lucrarilor prin statiile totale de inalta precizie si echipamentele auxiliare performante necesare realizarii proiectelor.


Resurse Web : www.arenacad.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories