Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


AMB Wine a investit pana acum 3 milioane de euro in proiectul vinurilor Liliac


Autorul: AMB Wine
Subiect: AMB Wine
Adaugat la : February 1, 2012   Vizualizari : 544
Rate Autor : Curent : 2.09 /5
Rate Articol : Curent : 2.50 /5Proiectul a inceput in 2010, cand AMB Wine, parte a grupului AMB Holding, a demarat investitiile in terenuri viticole, achizitionand initial cca.14 ha de teren in localitatea Batos, Targu Mures.

Ulterior, in 2011, AMB Wine si-a dublat suprafata terenurilor viticole, ajungand la un total de 38 de ha cultivate cu soiuri nobile: 26 de ha in zona Batos (Targu Mures), si 12 ha in arealul viticol Vermes-Lechinta.
Suprafata cultivata va fi extinsa pe parcursul anului 2012, in prima faza cu inca 12 ha cultivate cu soiuri nobile, pentru care AMB Wine a incheiat deja toate pregatirile necesare.

Tot in 2011 s-a finalizat prima faza a unitatii de procesare si vinificatie, care este pregatita la acest moment pentru producerea a aproximativ 100.000 de litri de vin. Aceasta unitate a fost construita avand in vedere standardele moderne de procesare si este dotata integral cu utilaje de ultima generatie.

Pentru degustarile vinurilor Liliac care vor avea loc zonal, AMB Wine a construit o cabana speciala, cu o arhitectura deosebita. Din cabana vinurilor Liliac, degustatorului i se dezvaluie o priveliste panoramica asupra zonei viticole, unde dealurile si via, arhaicul si modernul se imbina, impreuna cu vinurile unice, spre incantarea simturilor calatorului.

Contribuind activ la dezvoltarea zonala, compania austriaca a modernizat pana la acest moment cca. 3 km de drum care apartine comunitatii Batos si a creat locuri de munca pentru oamenii din zona.

La demararea si dezvoltarea proiectului vinurilor Liliac au contribuit atat specialisti de renume din domeniul pietei vinurilor, cat si unii dintre cei mai buni experti in comunicare si marketing.

Mai multe detalii despre vinurile Liliac pot fi gasite pe: www.liliac.com

Despre AMB Holding AMB Wine

AMB Holding, un holding cu actionariat majoritar austriac, este format din 7 companii care au desfasurat si dezvolta in continuare proiecte ample, atat in Romania cat si in strainatate, contribuind in mod activ la cresterea calitatii vietii oamenilor din zonele unde s-au desfasurat aceste proiecte.
AMB Wine este parte a grupului AMB Holding, proiectul principal pe care compania il deruleaza prioritar la acest moment fiind proiectul vinurilor Liliac.


Resurse Web : www.liliac.com

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories