Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


ASEBUSS Alumni Event- 8 iunie 2011


Autorul: ASEBUSS
Subiect: ASEBUSS
Adaugat la : June 7, 2011   Vizualizari : 1015
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.51 /5ASEBUSS este prima scoala de afaceri care a organizat un program Executive MBA in Romania, avand o experienta de 18 ani in educatia manageriala si peste 1000 de absolventi pana in prezent. Aceasta comunitate a oamenilor de afaceri ce detin diploma americana Executive MBA este cea mai mare si dinamica, reprezentand aproximativ 40% din totalul absolventilor MBA si EMBA din tara.

Programul româno- american Executive MBA se adreseaza nevoilor de pregatire ale managerilor cu studii superioare si cu experiență profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate. Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, de minim 3 ani, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

ASEBUSS organizează programul româno – american Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasă universitate din SUA, clasată în Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat de influenta publicație CEO Magazine. Această recunoaștere din partea unei publicații economice de prestigiu confirmă reputația Kennesaw - o universitate care pune accent pe educația globală, pe inovație, parteneriate și programe diverse în diferite regiuni, la standarde internaționale.
Parteneriatul inițiat de ASEBUSS și Kennesaw State University (KSU) în 2003 s-a concretizat în organizarea unui program Executive MBA cu o componentă internațională extinsă, noul format oferind studenților o mai mare expunere internațională.

Cea de a patra editie a TOP-ului MBA/EMBA 2011 in Romania plaseaza ASEBUSS pe primul loc la urmatoarele categorii: aplicabilitate in cadrul companiei, dezvoltarea abilitatilor soft, experienta practica si academica a profesorilor, networking si pe locul doi in clasamentul general, conform cercetarii realizate de Ziarul Financiar, din 18 aprilie 2011. Rezultatele ASEBUSS sunt cu atat mai relevante daca avem in vedere caracterul exigent al absolventilor Executive MBA care, inca de la admitere, au o bogata experienta manageriala si, prin urmare, asteptari ridicate cu privire la program.

ASEBUSS oferă singurul program Executive MBA acreditat atât național, de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale Conventiei de la Bologna, cât și de către Asssociation to Advance Collegiate Schools of Business din SUA (AACSB).

Profesorii romani au fost pregatiti in cadrul celor mai bune universitati americane: Harvard Business School (PCL – Participant Centered Learning), precum si la alte scoli de afaceri de prestigiu, ca Wharton, Stanford, Cambridge, MIT, ei continuand sa participe in programele internationale, dedicate insusirii metodelor de predare inovative, bazate pe studii de caz.

Profesorii au experienta reala de business, multi dintre ei ocupa sau au detinut pozitii de conducere in cadrul unor companii multinationale sau romanesti, precum: Vodafone, Agricover, PriceWaterhouseCoopers, Experian, Consiliul Concurentei, Ernst&Young, etc. Majoritatea au propriile companii de consultanta, modalitate prin care sunt permanent conectati la realitatea pietei romanesti, in context international.

Cei interesati sa urmeze aceste cursuri pot participa la demonstratiile de curs gratuite, organizate in fiecare luna. Pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0721.292.201.


Resurse Web : ASEBUSS Alumni Event

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories