Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


A.T.C.A.: vesti bune pentru copiii cu autism


Autorul: Chelaru Cristina
Subiect: ATCA Asociatia pentru Terapie Comportamentala Aplicata
Adaugat la : April 14, 2012   Vizualizari : 564
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.12 /5ATCA -Asociatia pentru Terapie Comportamentala Aplicata, in colaborare cu Asociatia help Malin lanseaza oficial Programul national gratuit de "Diagnosticare precoce si interventie timpurie" pentru 200 de copii cu varsta cuprinsa intre 1 - 4 ani. Destinat evaluarilor psihologice si interventiei timpurii a copiilor cu tulburari pervazive de dezvoltare (autism, ADHD etc.), acest program va ajuta in recuperarea prin terapie profesionala atat copiii care sufera de acest tip de tulburari, aflati in numar tot mai mare in Romania, cat si familiile acestora. In prezent, costurile evaluarii si terapiei in autism sunt suportate de catre familii, si sunt impovaratoare.
Proiectul include o campanie de inscrieri in cadrul programului in vederea evaluarii neuro-psihice si psihologice gratuite a unui numar de 200 de copii cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 4 ani.
Programul prezinta trei etape si isi propune:
1. Diagnosticarea precoce a copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 an si 4 ani;
2. Evaluare - evaluarea psihologica a fiecarui copil inscris in cadrul programului;
3. Indrumarea familiei in scopul includerii timpurii a copilului in programul de recuperare personalizat si sustinerea programului de recuperare.
Copiii inscrisi in program vor beneficia de control psihiatric de specialitate in scop de diagnosticare precoce, in cadrul Spitalului Obregia, evaluare psihologica si recomandari referitoare la planul de interventie timpurie - evaluarile vor fi facute de catre psihologi din cadrul ATCA si al asociatiilor partenere.
Inscrierile se vor face gratuit in limita fondurilor disponibile accesand modulul de inscriere din pagina principal, la adresa http://www.conferinta-aba.ro/evaluare-gratuita/.
In paralel cu acest program, se desfasoara, pana la finalul lunii aprilie, campania "Lumea are sens si pentru mine - Materiale in Terapia ABA pentru copii cu autism", destinata distribuirii gratuite a unui kit de materiale didactice. Campania de votare se desfasoara pe site-ul www.taraluiandrei.ro si vizeaza obtinerea de fonduri pentru distribuirea gratuita a 35 de kit-uri de materiale educationale necesare in terapia copiilor cu autism.
Daca proiectul reuseste sa adune, pana la finele lunii aprilie, suficiente voturi, un kit de materiale care cuprinde aproximativ 1.200 ilustratii organizate pe 15 programe de lucru, va ajunge gratuit la 35 de cazuri de astfel de copii diagnosticati.
De altfel, incurajarea parintelui in includerea timpurie a copilului in planul de recuperare este unul din scopurile pe termen lung ale ATCA, asociatia fiind unul dintre promotorii de prima mana ai programelor de terapie ABA, de specialitate in autism.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories