Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Abonamente foto Un nou concept al fotografiei periodice


Autorul: Hritcu Virgil
Subiect: Virgil Hritcu Photography
Adaugat la : May 23, 2011   Vizualizari : 1160
Rate Autor : Curent : 2.48 /5
Rate Articol : Curent : 2.61 /5Fotograful independent din Bucuresti Virgil Hritcu lanseaza un nou concept si o noua abordare a ideii de fotografie periodica. Platesti o singura data si faci fotografii cand vrei. Indiferent ca esti model profesionist sau amator, daca ai nevoie de fotografii in mod periodic atunci abonamentul foto este cea mai buna alegere pentru tine.

Conceptul de abonament foto a pornit din dorinta de a ajuta persoanele care au o nevoie reala de aceste fotografii periodice. Momentan, abonamentele disponibile sunt destinate numai persoanelor fizice sau agentiilor de modele dar in scurt timp vor fi disponibile si abonamente pentru magazinele online sau chiar alte tipuri de afaceri care se intersecteaza cu sfera artei fotografice.

Fiecare model stie ca pentru a-si pastra aura de prospetime trebuie sa se supuna unor schimbari constante. Acestea variaza de la lungimea si culoarea parului pana la un nou bronz sau chiar o operatie estetica. Dar cu fiecare modificare in aspectul fizic al modelului, agentia are un singur raspuns : fotografii noi! De fiecare data trebuie cautat un fotograf competent, un pret accesibil si un concept convenabil. Cum schimbarile sunt frecvente, aceste activitati pot deveni destul de obositoare si stresante. Abonamentul foto iti inlatura toate aceste probleme. Stabilesti detaliile la inceput iar apoi ai scapat de durerile de cap.

Daca vrei sa te convingi de calitatea serviciilor noastre poti sa incepi cu pachetul BASIC valabil o luna, include un numar de 7 fotografii procesate. Apoi poti opta pentru unul dintre abonamentele SILVER, GOLD sau PLATINUM. Ai nevoie de un numar mare de fotografii frecvent? Ne-am gandit si la asta si am creat pachetul ULTRA ALL INCLUSIVE care iti da posibilitatea sa faci fotografii cand vrei tu, valabil un an de zile. Abonamentele foto, indiferent de numele lor sau ce servicii includ sunt nominale si netransmisibile.

Fotograful Virgil Hritcu, este specializat pe Beauty & Fashion Photography. Sedintele foto se pot executa atat in studio cat si in locatia aleasa de dumneavoastra. Mai multe detalii puteti gasi pe site (www.virgilhritcu.com ).

Pentru informatii suplimentare accesati link-ul: www.virgilhritcu.com/abonamente-foto-modele. Ai mai multe intrebari sau vrei un pachet customizat dupa nevoile tale? Trimite un mail la abonamente@virgilhritcu.com si te ajutam imediat. Vrei sa cumperi un abonement? Trimite un email la aceeasi adresa cu subiectul VREAU ABONAMENT. (Nu uita sa incluzi in mail si datele tale de contact si, daca se poate 1-2 fotografii cat mai recente).


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories