Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Acordul de salvare a Europei ar putea ajuta Romania - Vezi documentul oficial


Autorul: Adrian Sava
Subiect: Acordul de salvare a Europei
Adaugat la : October 27, 2011   Vizualizari : 768
Rate Autor : Curent : 2.50 /5
Rate Articol : Curent : 2.45 /5In ultimii trei ani am luat măsuri fără precedent pentru a combate efectele crizei financiare globale, atat in interiorul UE cat şi in interiorul zonei euro - Aşa incepe comunicatul oficial remis de Uniunea la capătul a 10 ore de negocieri şi discuţii privind felul in care trebuie salvată din colaps zona euro şi in care trebuie readusă increderea in moneda unică europeană pe pieţele financiare.

Documentul, de 15 pagini, prezintă, in mare, măsurile care vor fi luate in scurt timp, atat pentru a rezolva situaţia Greciei, cat şi pentru a preveni contagiunea către alte state, precum Spania, Portugalia sau Italia, a treia mare economie din zona euro.
Băncile străine vor ţine cont de actuala expunere faţă de Romania

La capitolul "Capitalizarea băncilor" se precizează o măsură de care va beneficia, printre alte state, şi Romania, respectiv faptul că băncile, in procesul de recapitalizare, trebuie să ţină cont de actuala expunere faţă de subsidiarele din toate statele membre ale UE. "Autorităţile naţionale de supraveghere, sub auspiciile Asociaţiei Bancare Europene, trebuie să se asigure că planurile băncilor de intărire a capitalurilor proprii nu duc la o scădere excesivă a efectului de parghie, dar şi de faptul că se va menţine fluxul de creditare către economia reală, ţinand cont de actualele cote de expunere ale grupurilor, inclusvi ale subsidiarelor din toate statele membre", se precizează in comunicat.

Altfel spus, expunerea totală a băncilor străine, direct sau prin subsidiare pe Romania, ar trebui să rămană la cotele actuale, respectiv băncior nu le va fi permis să "scoată bani" din sistemul bancar local pentru a-şi mări capitalurile.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri seară, la finalul discuţiilor rezervate tuturor liderilor statelor membre UE, că s-a convenit includerea acestui paragraf, astfel incat statele direct implicate să nu fie in imposibilitatea de a se mai finanţa de pe piaţa internă.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories