Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Administratorul de bloc - Om bun la toate


Autorul: Stiri Interesante
Subiect: Cvartal Grup
Adaugat la : November 5, 2012   Vizualizari : 517
Rate Autor : Curent : 2.33 /5
Rate Articol : Curent : 2.29 /5Administratorul de bloc este adesea perceput ca un om bun la toate. In realitate, obligatiile lui se refera la asigurarea de servicii financiare, de contabilitate, casierie si a serviciilor administrative. Neajunsurile serviciilor furnizate de acesta deriva din lipsa calificarii profesionale in majoritatea acestor domenii.

Echipele firmei CVARTAL GRUP sunt formate din personal calificat in fiecare din aceste servicii si colaboreaza cu firme de consultanta juridica, de mentenanta a cladirilor, oferind solutii profesionale de administrare a imobilelor.

Administratorul de bloc, adesea depasit de progresul tehnologic si lipsit de fonduri destinate utilarii si perfectionarii tehnologice, este expus erorilor si depune un efort sporit in realizarea diverselor activitati, efort care ar fi evitat prin folosirea unui soft modern, pe care profesionistii CVATRAL GRUP il au in dotare si-l folosesc cu succes. Riscul erorilor umane este minimalizat.

CVARTAL GRUP ofera asigurare civila in eventualele cazuri de forta majora, asigura masurile de siguranta, protectie si transport a sumelor incasate. Administratorul de bloc nu beneficiaza de aceste servicii, activitatea lui fiind supusa unui risc inalt si nu ofera garantii in cazurile de furt, pierdere, distrugere sau delapidare a sumelor incasate.

In cazul firmei de administratie subiectivitatea, favoritismul, deciziile unilaterale sunt excluse, astfel alegerea colaboratorilor in mentenanta, curatenie si aprovizionare este realizata strict pe baza criteriilor profesionale si pe un raport optim calitate pret.

Relatiile interumane dintre locatari si administratorul imobilului sunt deseori deterioarate din pricina lipsei tehnicilor de comunicare. Prin existenta biroului de relatii cu publicul este facilitata comunicarea. Datorita acestui serviciu problemele locatarilor sunt comunicate echipelor de specialitate in cel mai scurt timp. Accesul la informatie fiind permanent, este imbunatatita calitatea serviciilor furnizate de firma de administrare.


Resurse Web : www.administrare.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories