Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Aerobic, Tae- bo, Zumba, C-Moves Aerobic, Fitness


Autorul: claudiu frincu
Subiect: EssenzaClub
Adaugat la : June 8, 2011   Vizualizari : 1088
Rate Autor : Curent : 2.67 /5
Rate Articol : Curent : 2.46 /5AEROBICUL reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibil persoanelor de toate varstele, indiferent de sex. Obtinem tonus crescut pentru picioare si fese, tonus imbunatatit al bratelor, al spatelui dar si rezistenta. Slabirea este accelerata, la fel si imbunatatirea aspectului general al corpului: picioare ferme, cu muschi definiti si alungiti, fese bombate si abdomen plat.

TAE-BO inseamna Total Awareness Excellent Body Obedie nce, aceste exercitii sunt o combinatie de karate, box, balet, tae kwan-do, dans hip-hop si antrenament cu greutati. Exercitiile tae-bo vizeaza tonifierea musculaturii, intarirea sistemului osos, imbunatatirea mentalitatii, echilibrului si mobilitatii, precum si pierderea in greutate si scaderea aportului caloric.

ZUMBA este un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie ce combina energia si muzica ritmata, antrenata cu miscari de dans latino care faciliteaza invatarea si asigura buna dispozitie prin eliminarea endorfinelor. Acest tip de antrenament te face sa te simti bine, sa te distrezi si sa-ti modelezi corpul in acelasi timp. Ca orice antrenament de tip cardio, zumba te ajuta sa arzi calorii, sa ai o musculatura frumoasa si mai tonifiata, sa-ti sporesti densitatea oaselor, sa scapi de grasime si sa-ti micsorezi tensiunea. Cu zumba se ard in medie 500-700 de calorii/ora.

C-Moves Aerobic este un program de fitness, creat atat pentru orele de aerobic cat si de step-aerobic. C-moves este un tip de ora dance-fitness ce combina muzica latino si internationala cu miscarile dance si cu antrenamentul de fitness de tonifiere. Acesta imbunatateste functiile sistemului cardio-vascular si in acelasi timp antreneaza cele mai importante grupe de muschi ale corpului.
Practicate regulat, aceste exercitii te ajuta sa ajungi si sa te mentii la forma fizica dorita.Essenza unui sport eficient consta si intr-un personal specializat si facilitatile oferite de o sala amenajata dupa toate standardele.
http://www.essenzaclub.ro/aerobic.html http://www.essenzaclub.ro/fitness.html


Resurse Web : Essenza Club

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories