Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Afla, testeaza si compara cele mai competitive oferte educationale la EDU 2012, 11 - 13 mai, ROMEXPO


Autorul: Centrul Expozitional ROMEXPO
Subiect: ROMEXPO SA
Adaugat la : May 2, 2012   Vizualizari : 522
Rate Autor : Curent : 2.69 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5Evenimentul este adresat atat publicului larg (tineri absolventi de liceu sau facultate, elevi de liceu si studenti in cautare de burse de studiu, tabere educationale, programe de instruire sau de mentorat in strainatate), cat si reprezentantilor institutiilor de invatamant care prospecteaza piata educationala in cautarea de dotari moderne pentru sali de clasa, amfiteatre si laboratoare.
In contextul schimbarilor actuale din sistemul invatamantului, EDU 2012 vine in intampinarea tuturor celor interesati de perfectionare si instruire cu o gama variata de oferte si produse educationale in conformitate cu standardele internationale. In acest scop, ROMEXPO impreuna cu partenerii sai, Camerele de Comert si Industrie din Romania, vor organiza o serie de seminarii, lectii interactive, filme de instruire, workshop-uri si prezentari, conform urmatorului program:

VINERI, 11 mai 2012 - Sala conferinte (Pav. C2)
10.00-11.00 Parteneriatul ”GRADINITA – comunitate locala”, sesiune de comunicare. Moderatori: reprezentanti ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar Sector 1, unitatile de invatamant prescolar din sector 1, Casa Corpului Didactic si comunitatea locala.
12.00-14.00 “Conceptul de firma de exercitiu si actiunile antreprenoriale desfasurate in scolile din sistemul IPT“, prezentare. Moderatori: reprezentanti Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic.
14.00-16.00 dezbatere sustinuta de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar.
16.00-18.00 “Rromii chiar vin la scoala ?”, dezbatere pe tematica educationala.
Moderatori: reprezentanti Directia Generala pentru Invatamant in Limbile Minoritatilor, Relatia cu Parlamentul si Partenerii Sociali.

SAMBATA, 12 mai 2012 - Sala conferinte (Pav. C2)
16.00-17.00 ”Competente de comunicare in actul didactic”, sesiune de comunicare.
Moderatori: reprezentanti ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar Sector 1, unitatile de invatamant prescolar din sector 1, Casa Corpului Didactic si comunitatea locala.

DUMINICA, 13 mai 2012 - Sala conferinte (Pav. C2)
10.00-13.00 “Stiluri de comunicare manageriala”, sesiune de comunicare
Moderatori: reprezentanti ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar Sector 1, unitatile de invatamant prescolar din sector 1, Casa Corpului Didactic si comunitatea locala.
14.00-16.00 ”Cercetare si participare in educatie”, masa rotunda.
Moderator: Doamna Laura Capita - cercetator PhD ISE - Institutul de stiinte ale Educatiei.

La EDU 2012, Artes si Active Center au fost invitate sa organizeze ”Baby & Kids Green Corner”. Cu aceasta ocazie, organizatorii vor expune un “Paradis al Copilariei”, o oaza de verdeata si sanatate, plecand de la programele educationale concepute pentru viitorii parinti, bebelusi si copii.
De asemenea, la EDU, Scoala “Micile Vedete” va organiza Cinematograful pentru Copii “Micile Vedete”, un proiect-premiera nationala in cadrul caruia vor putea fi vizionate in mod gratuit toate filmele educative de scurt metraj in care joaca Micile Vedete, copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, absolventi ai Scolii de Film si Televiziune pentru Copii “Micile Vedete”. Iar cap de afis, este bineinteles, filmul de scurt metraj selectionat la Festivalul de Film de la Cannes 2011, “Micile Vedete la Scoala”.

Program de vizitare:
11.05.2012 -12.05.2012, intre orele 10:00-18:00
13.05.2012, intre orele - 10:00-16:00.
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.edu-expo.ro


Resurse Web : www.edu-expo.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories