Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


AllDro Speed 3G - prima tableta Allview cu 3G integrat si functie de telefon


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : June 22, 2012   Vizualizari : 642
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.28 /5Allview anunta lansarea tabletei AllDro Speed 3G, primul model din gama care se conecteaza la internet 3G fara modem atasat si care realizeaza apeluri de voce in toate retelele. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich si este prevazuta cu un ecran capacitiv de 7 inch multitouch, un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o camera foto frontala si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G.

"Atat prin caracteristicile fizice cat si prin functiile integrate AllDro Speed 3G ofera mobilitate la superlativ. Design-ul compact si greutatea neglijabila de 350g o recomanda pentru a fi purtata oriunde. Posibilitatea de conectare la internet prin 3G integrat o face cu atat mai atractiva pentru utilizatorii care trebuie sa fie in permanenta conectati la internet.", a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

AllDro Speed 3G are alaturi de 3G integrat si functia de telefon prin care realizeaza apeluri de voce. Prin aceasta functie tableta se comporta ca un telefon. Dispune de agenda in care pot fi salvate mii de contacte si trimite mesaje sau initiaza apeluri utilizand handsfree prin bluetooth.

Datorita configuratiei tehnice performante, cu AllDro Speed 3G utilizatorii se pot bucura de toate functiile celui mai popular sistem de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Prin procesorul Cortex A8 la 1,2 Ghz tableta suporta playback, streaming video de pana la 1080P 3D si cele mai avansate jocuri video 3D.

Dimensiunile tabletei aduc un grad sporit de mobilitate utilizatorilor care o pot folosi oriunde s-ar afla pentru a interactiona in retelele de socializare, a se relaxa cu diverse aplicatii si jocuri android sau pentru a citi documente si carti electronice. In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 permite streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda filmelor fie din retea sau You Tube.

AllDro Speed 3G realizeaza conexiuni video la standarde inalte cu dispozitive compatibile oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi in mai multe locuri in acelasi timp. Conectata la internet prin Wi-Fi sau 3G tableta initiaza apeluri video in conditii optime prin intermediul camerei foto si a aplicatiilor dedicate: Yahoo sau Skype. Nu in ultimul rand, AllDro Speed 3G ofera o experienta de navigare sigura prin aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security care protejaza informatiile stocate in memorie.

AllDro Speed 3G poate fi achizitionata in versiune alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 899 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.


Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca cu 10 ani de experienta in productia si distributia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Compania a lansat in 2010 prima tableta din Romania si de atunci a adaugat in gama dedicata DroSeries mai mute modele care s-au vandut in peste 15.000 mii de unitati. Telefoanele Allview integreaza technologia Dual SIM prin care ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro


Resurse Web : www.allview.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories