Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


AllDro Speed Satellite - tableta Allview pentru vacante reusite


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : June 28, 2012   Vizualizari : 736
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.52 /5Allview anunta lansarea tabletei AllDro Speed Satellite. Modelul este construit pentru fi extrem de util in calatorii avand functie GPS integrata si un design minimalist prin care este usor de purtat oriunde. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich are un spatiu de stocare de pana la 32GB prin microSD card si este echipata cu unul dintre cele mai performate procesoare grafice - Mali 400 MP. Disponibila in alb sau negru, tableta poate fi cumparata la pretul de 659 lei din magazinul online Allview si din celelalte magazine partenere si include in pachetul de vanzare un suport si un incarcator pentru masina.

"AllDro Speed Satellite a fost proiectata pentru a-si impresiona utilizatorii in calatorii. Este cea mai subtire si cea mai usoara tableta Allview cu functie GPS integrata care identifica cu usurinta trasee catre destinatii si ofera informatii practice pe parcursul calatoriei", a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta AllDro Speed Satellite isi maximizeaza utilitatea prin achizitia unei aplicatii de navigare care aduce beneficii semnificative functie GPS. Crearea traseului cu opriri pe harta, estimari de timp pana la destinatii, avertizari cu privire la radare mobile sau camere de supraveghere, localizarea celor mai importante puncte de interes de pe traseu si multe alte optiuni pot fi disponibile cu AllDro Speed Satellite printr-o aplicatie dedicata.

Pentru a intretinere o atmosfera placuta in timpul calatoriei AllDro Speed Satellite permite ascultarea directoarelor de muzica stocata in tableta prin intermediul sistemului audio din masina, in timp ce playlist-ul este accesibil direct de pe tableta.

Prin portul mini HDMI AllDro Speed Satellite poate fi conectata la un televizor compatibil. Astfel, muzica, fotografiile, videoclipurile si filmele stocate in memoria tabletei pot fi vizualizate pe televizor la standarde HD. De asemenea, pentru a transmite in timp real evenimentele din vacanta, modelul suporta apelurile video prin intermediul camerei frontale de 2 MP si a aplicatiilor Yahoo sau Skype.

Odata conectata la retele Wi-Fi sau 3G prin intermediul modemului, tableta permite de oriunde accesarea stirilor si a retelelor de socializare, verificarea email-ul si citirea cartilor electronice de pe internet. In tot acest timp, navigarea pe internet se realizeaza in siguranta prin aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security care protejaza informatiile stocate in memorie.

AllDro Speed S poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 659 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.
Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca cu 10 ani de experienta in productia si distributia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Compania a lansat in 2010 prima tableta din Romania si de atunci a adaugat in gama dedicata DroSeries mai mute modele care s-au vandut in peste 15.000 mii de unitati. Telefoanele Allview integreaza technologia Dual SIM prin care ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro


Resurse Web : Descriere AllDro Speed S

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories