Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Allview anunta o noua actualizare software pentru tableta AllDro Speed


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : May 22, 2012   Vizualizari : 783
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.51 /5Tableta Allview AllDro Speed primeste o noua actualizarea software Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Noua versiune software aduce un plus de valoare tabletei, aceasta beneficiind de o imbunatatire pe partea de conectivitate 3G si pe cea de compatibilitate cu cele mai recente versiuni ale aplicatiilor din magazinul dedicat.

Noua versiune Android 4.0 aduce o viteza de operare imbunatatita si este compatibila cu majoritatea aplicatiilor descarcate din magazinele dedicate. Printre acestea se numara ultimele versiuni ale aplicatiilor pentru apeluri video: Skype si Yahoo.

Privind conectarea la internet, aceasta versiune Android 4.0 permite activarea conexiunii 3G prin intermediul a noi modemuri. Mai mult, prin conexiunea Wi-Fi si aplicatii specifice tableta ofera si optiunea de localizare pe harta.

Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe website-ul companiei in pagina de prezentare a tabletei. Tableta AllDro Speed se achizitioneaza din magazinele de specialitate si shop-ul Allview la pretul de 649 lei. Pentru mai mult detalii despre tabletele AllDro Speed consultati website-ul producatorului la adresa: www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.


Resurse Web : www.allview.ro/noutati

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories