Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Allview lanseaza P5 Mini - un smartphone pentru fiecare


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : November 27, 2012   Vizualizari : 614
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.42 /5Allview anunta astazi lansarea unui nou smartphone Android Dual SIM - P5 Mini.Cu un ecran de 3,95 inch protejat de tehnologia Gorilla Glass si acces la peste 600.000 de aplicatii, modelul imbina armonios un design ergonomic cu specificatii performante, fiind special creat pentru tineri. Smartphone-ul functioneaza cu sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, are integrat un procesor Cortex A9 de 1 GHz şi dispune de 2 camere foto si conectivitate la internet prin 3G si Wi-Fi.

P5 Mini vine cu mai multe servicii de divertisment si socializare preinstalate precum: Voice Search, YouTube, Maps, Gmail dar ofera si acces la alte sute de mii de aplicatii si jocuri captivante prin magazinele de profil (Google Play, Gameloft Live), care completeaza functionalitatea telefonului. Aplicatiile pot fi usor gestionate prin interfata integrata Berry care permite personalizarea ecranului de pornire cu aplicatiile si widgeturile preferate.

Datorita procesorului Cortex A9 cu frecventa de 1 GHz si a sistemul de operare Android 4.0.4 aplicatiile ruleaza in conditii optime iar experienta de utilizare este usoara si ofera optiuni multiple in alegerea modului de petrecere a timpului liber.

Folosind P5 Mini utilizatorii se pot bucura de muzica la standarde superioare datorita tehnologiei audio Yamaha si a castilor din pachet. In plus, redarea listelor de melodii se face prin apasarea butonului Power, fara deblocarea telefonul.

Transferul fotografiilor, melodiilor si filmelor se realizeaza cu usurinta si rapiditate prin WiFi direct, P5 Mini se poate conecta cu un alt dispozitiv care are aceasta functie, fara a fi necesar un punct de acces wireless. Totodata, smartphone-ul integreaza tehnologia Gemini V2, prin care se poate face transfer de date pe unul dintre SIM-uri si receptionare de apeluri, in acelasi timp, pe celalalt SIM.

P5 Mini poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 599 de lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro

Despre Allview Mobile Romania
Compania romanească Allview are 10 ani de experienţă in producţia şi distribuţia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă in Romania, datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor ataşate produselor.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories