Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Allview lanseaza tableta AllDro2 Speed HD


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : May 28, 2012   Vizualizari : 596
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.38 /5Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un ecran multitouch HD proportionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 8GB, memorie RAM de 1 GB si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin dongle.

"AllDro2 Speed HD este o tableta cu o personalitate puternica care isi va incanta utilizatorii la fiecare pas prin functii inedite. Este primul model din gama care integreaza technologia Wi-Fi Direct prin care este posibil transferul rapid de fisiere catre orice dispozitiv echipat cu aceasta functie.", a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Datorita ecranului multitouch HD si a procesorului grafic quad core Mali 400 integrat, AllDro2 Speed HD ofera utilizatorilor experiente multimedia surprinzatoare. Tableta permite vizualizarea filmelor si a imaginilor la standarde HD si deschide videoclipuri direct in interiorul paginilor web prin intermediul suportului Flash Player si HTML 5. Mai mult, printr-un cablu HDMI tableta poate fi conectată la televizior devenind un multimedia player care reda fotografiile, videoclipurile si filmele pe televizor la rezolutie FullHD.

Cu o grosime de doar 9,9 mm, noua tableta are un design slim dar robust, partea din spate fiind acoperita de o carcasa de aluminiu. Pentru facilitarea citirii cartilor electronice si editarii documentelor AllDro2 Speed HD este dotata cu un buton care blocheaza senzorului de rotatie pentru ca ecranul sa ramana in pozitie verticala. Pentru capturarea paginilor web si nu numai, tableta face screenshot-uri fara utilizarea unei aplicatii dedicate.

Prin intermediul aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype, a camerei foto si a conexiunii la Internet, AllDro2 Speed HD realizeaza apeluri video in conditii optime. In timpul apelurilor video utilizatorii pot trece de la camera frontala la cea principala de 2 MP pentru a surpinde si impartasi evenimentele din jur.

AllDro2 Speed HD este disponibila in versiune alba si neagra si poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 799 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro


Resurse Web : www.allview.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories