Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Allview lanseaza tableta universala AllDro3 Speed


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : June 7, 2012   Vizualizari : 869
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.52 /5Allview anunta lansarea tabletei AllDro3 Speed, un model de ultima generatie extrem de util, usor de folosit si accesibil ca pret adresat atat segmentului de business cat si segmentului de consumer (Small Office - Home Office).

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proportionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

"AlllDro3 Speed este o tableta universala care prin design-ul modern si personalizarea cu diverse aplicatii din magazinele preinstalate se transforma fie intr-un dispozitiv business care realizeaza prezentari si editeaza documente fie intr-un dispozitiv de divertisment care ruleaza cele mai noi jocuri, modifica fotografii, permite streaming media si citirea cartilor electronice", a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem. Datorita solutiei anti-virus preinstalate Bitdefender Mobile Security ofera o experienta de navigare sigura, iar prin suportul Flash Player si HTML 5 realizeaza streaming video fluent in interiorul paginilor web.

Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, tableta permite vizionarea filmelor, imaginilor si videoclipurilor pe televizor, la rezolutie FullHD. Mai mult, dispune si de USB host prin care toate fisierele sunt la indemana si pot fi oricand accesate de pe tableta prin dispozitive de stocare precum: hard disk extern sau memorie USB.

Tableta are un design slim si modern care se remarca prin trasaturi fine, carcasa din spate fiind de aluminiu. Ecranul de 9,7 inch faciliteaza managementul fisierelor, sustinerea prezentarilor, citirea cartilor electronice si editarea documentelor prin aplicatii Office.

In ceea ce priveste apelurile video, acestea se realizeaza in conditii optime prin intermediul camerei frontale de 2 MP si a aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype. In timpul apelurilor utilizatorii pot schimba camera frontala de 2 MP cu cea principala de 5 MP pentru a surpinde si impartasi evenimentele din jur.

Datorita bateriei de 7800 mA, cu reteaua wireless pornita tableta ofera libertatea de navigare pe internet timp de 8 ore, in timp ce in stand-by timpul de folosire ajunge la 260 de ore.

AllDro2 Speed HD poate fi achizitionata in versiunea alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 999 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca cu 10 ani de experienta in productia si distributia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Compania a lansat in 2010 prima tableta din Romania si de atunci a adaugat in gama dedicata DroSeries mai mute modele care s-au vandut in peste 15.000 mii de unitati. Telefoanele Allview integreaza technologia Dual SIM prin care ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro


Resurse Web : www.allview.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories