Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Alukonigstahl, sisteme si tehnologie performante pentru constructii


Autorul: Ticaloiu Alexandru
Subiect: Alukönigstahl
Adaugat la : October 3, 2012   Vizualizari : 485
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.42 /5Alukonigstahl ofera sisteme din aluminiu, otel si PVC
Prezenta de 17 ani pe piata din Romania si cu o experienta internationala de 148 de ani, Alukonigstahl ofera o gama larga de produse si sisteme din aluminiu, otel si PVC pentru constructii. Aceasta gama include solutii complete pentru ferestre, usi, porti, pereti cortina/luminatoare, protectie la foc, sisteme pentru desfumare, protectie solara, tehnica solara, prelucrare.
Bazata pe tehnologie moderna si progres, Alukönigstahl are ca obiectiv excelenta in toate domeniile in care activeaza. Compania isi propune sa atinga acest obiectiv prin apropierea de piata, prin relatia de parteneriat cu clientii sai, precum si prin distribuirea celor mai bune branduri din domeniu, Schuco si Jansen.
Prin intermediul serviciului tehnic, al celui de vanzari, precum si prin intermediul celui de consiliere pentru arhitecti, Alukonigstahl pune la dispozitie consultanta potrivita oricarui proiect. Consilierea competenta si know-how-ul tehnic, solutiile profesionale conform cerintelor clientului, sustinerea in procesul de productie, asistenta acordata in procesul de proiectare/calculatie, precum si cea acordata direct pe santier, sunt doar cateva dintre avantajele colaborarii cu Alukonigstahl.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite.
Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si http://case.alukoenigstahl.ro/.


Resurse Web : www.alukoenigstahl.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories