Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Aluterm Group a implementat SeniorCRM pentru managementul integrat al relatiilor cu clientii


Autorul: Senior Software
Subiect: Senior Software
Adaugat la : December 12, 2012   Vizualizari : 3898
Rate Autor : Curent : 2.62 /5
Rate Articol : Curent : 2.49 /5Aluterm Group ofera sisteme complete pentru intrari automate, placi de policarbonat, trape de fum si ventilatie, luminatoare, copertine si echipamente complexe pentru parcari automate. Sediul central este in Cluj, dar compania este prezenta la nivel national prin punctele de lucru din Bucuresti, Iasi, Craiova si Arad. In aceste conditii, era necesara gestiunea integrata si transparenta a activitatilor desfasurate, care sa favorizeze scurtarea ciclului de vanzare si controlul indicatorilor de business.

"Un sistem CRM inseamna control, informatie completa mereu la indemana si posibilitati multiple de analiza si previzionare. Pentru Aluterm Group ne-am dorit un sistem robust, sigur si usor de folosit prin care sa ne atingem obiectivele de productivitate stabilite, de aceea am ales solutia CRM oferita de Senior Software, dezvoltata pe cea mai noua tehnologie de la Microsoft.", declara domnul Octavian Fanea, Sales Manager Aluterm Group.

Un element extrem de important pus la dispozitia companiei Aluterm de catre sistemul CRM este posibilitatea de a imparti activitatea de vanzare in etape, in functie de punctul in care se afla discutia cu un potential client. Mai departe, fiecarei etape ii corespunde o probabilitate de castigare a proiectului. Aceste doua elemente sunt de baza in construirea pipeline-ului de vanzari, cu ajutorul caruia managerii obtin rapid prognoza asupra contractelor ce vor fi semnate intr-o anumita perioada. Mai mult decat atat, acest tip de raport reprezinta un centru de diagnostic al activitatilor care trebuie imbunatatite in vederea cresterii numarului de oportunitati de vanzare.
Printre beneficiile obtinute de Aluterm in urma implementarii sistemului CRM de la Senior Software se numara:

- Vizibilitate crescuta asupra informatiilor referitoare la clienti si prospecti si a interactiunilor cu acestia;
- Comunicare consecventa si unitara atat cu clientii si prospectii, cat si cu partenerii de afaceri, datorita lucrului cu o baza de date comuna, integrata;
- Automatizarea fluxului de vanzare si masurarea mai riguroasa a rezultatelor;
- Imbunatatirea procesului de ofertare si gestionarea eficienta a oportunitatilor de vanzare;
- Managementul integrat al proiectelor desfasurate si controlul resurselor implicate.

Finalizarea cu succes a proiectelor complexe de constructii realizate de companie implica, pe langa gestionarea eficienta a resurselor, si o responsabilitate crescuta asupra modului in care sunt abordate, astfel incat clientii sa obtina de fiecare data rezultatele scontate. Cu SeniorCRM angajatii Aluterm au posibilitatea sa organizeze mai bine activitatile pe proiectele in desfasurare, resursele disponibile sau alocate si taskurile ce revin fiecaruia.
In plus, managementul companiei obtine o imagine de ansamblu asupra interactiunilor cu clientii si prospectii si poate controla mai eficient activitatile de prospectare, ofertare, vanzare si post-vanzare.
Activitatea companiei Aluterm este impartita intre cele trei divizii: PARKOMATIC - care furnizeaza sisteme automate de parcare cu echipament complet, in functie de proiectul in cauza. Parcarile sunt aplicatii cu grade variate de complexitate, de la sisteme simple la parcari plurivalente, in functie de numarul de utilizatori, de dotarile necesare si de functiile dorite de catre beneficiar; SIATEC - ce ofera sisteme automate pentru orice tip de intrari; MAKROPLAST - responsabila cu tot ceea ce inseamna produse din piata placilor de policarbonat.

Pentru mai multe detalii accesati www.SeniorERP.ro
Despre SeniorCRM Enterprise:
SeniorCRM Enterprise este sistemul CRM dezvoltat pe cea mai noua platforma tehnologica CRM de la Microsoft. Permite urmarirea tuturor interactiunilor cu un prospect, din momentul primului contact cu acesta, pana la efectuarea tranzactiei si servicii post-vanzare si acopera aceste interactiuni din punct de vedere al activitatii de vanzare, marketing si servicii post-vanzare.
Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distribuție, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Distrigrup, Marcoser, Dufa Tec, Sipex Company, Duraziv etc.


Resurse Web : www.seniorerp.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories