Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Andreea Antonescu si Sorin de la Akcent, la teatru pentru o cauza nobila


Autorul: Bucuroiu Diana
Subiect:
Adaugat la : June 13, 2012   Vizualizari : 473
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.39 /5Bucuresti, 5 iunie 2012 - De 1 iunie, mai multe vedete au raspuns invitatiei la teatru lansata de Kinder Delice. Andreea Antonescu, Sorin Brotnei de la Akcent si iubita lui, Daniela Aciu, actrita Ana Popescu, alaturi de sora cea mica, Irina Mohora (TVR), Cristina Soloc (TVR), alaturi de baietelul ei sau artistii Amna si Anthony au fost doar cativa dintre cei care au sustinut, de Ziua Copilului, proiectul Kinder Delice la Teatrul de Animatie Țandarica.
"Atelierul de Creatie. Teatrul de copii" Kinder Delice sustine marile talente ale celor mici si incurajeaza accesul tuturor copiilor la cultura. Pentru prezenta fiecarei personalitati publice la piesa de vinerea trecuta, Kinder Delice va oferi cate 20 de bilete copiilor care nu isi permit sa ajunga la teatru. "Printre cele mai frumoase amintiri din copilaria mea se numara momentele in care mergeam cu parintii la piese de teatru. imi aduc aminte cu placere de fascinatia culorilor si muzicii, de lumea fantastica ce se deschidea inaintea mea. Cred ca fiecare copil merita sa se bucure de aceasta experienta, macar o data in viata!", a declarat Andreea Antonescu.
"Am primit cu mare drag invitatia la teatru lansata de Kinder Delice, si nu numai pentru a ajuta mai multi copii nevoiasi, ci si pentru ca, pur si simplu, imi place teatrul pentru copii. imi place sa le vad reactiile, sa le suprind interactiunea cu personajele de pe scena si sa-i vad razand cu pofta", a afirmat Sorin Brotnei, sustinator al proiectului. Mai mult, Amna s-a declarat si ea incantata de proiect: "Proiectul Kinder Delice este o initiativa foarte frumoasa. Ma bucur sa pot contribui la introducerea unor copii in lumea teatrului si a artei".
Piesa de teatru la care au asistat vedetele a reprezentat ultima etapa a proiectului "Atelierul de Creatie. Teatrul de copii". Kinder Delice a incurajat parintii din toata tara sa trimita reprezentatii inregistrate ale celor mici, jucand pe scena la serbarea scolara, spunand o poezie sau cantand melodia preferata. Cei mai talentati, selectati de juriu si votati de public, au castigat participarea la un workshop de arta teatrata, la Teatrul de Animatie Țandarica.
Cei cinci castigatori au beneficiat, intre 27 mai si 1 iunie, de un program extrem de complex, in cadrul caruia au putut sa-si exerseze si dezvolte talentul actoricesc. Workshop-ul, sustinut de profesionisti, a inclus o serie de exercitii specifice artei teatrale: pregatirea actorului, dans, canto, manuire de papusi si confectionare de masti. La finalul workshop-ului, cei mici au avut ocazia unica de a urca pe scena alaturi de actorii Teatrului de Animatie Țandarica, jucand in piesa "Povestea porcului", regia si ilustratia muzicala Traian Savinescu, scenografia Marian Sandu.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories