Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Anvelopele de iarna: obligatorii sau nu?


Autorul: Madau Ioan
Subiect: Anvelopeweb.ro
Adaugat la : October 10, 2011   Vizualizari : 891
Rate Autor : Curent : 2.52 /5
Rate Articol : Curent : 2.47 /5
Ordonanta Guvernului nr. 5/2011, aprobata prin Legea nr. 161/2011 defineste anvelopele de iarna astfel: "61. anvelope de iarna anvelope omologate conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992 privind pneurile autovehiculelor și ale remorcilor acestora, precum și montarea lor, Regulamentului Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (CEE-ONU) nr. 30 sau Regulamentului Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite CEE-ONU nr. 54, dupa caz". Directiva 92/23/CEE , la randul ei, arata in Anexa 2 ca anvelopele de iarna poarta ca semn distinctiv marcajul M + S (sau M.S. sau M & S).

Ce inseamna toate acestea? Pe scurt, soferii nu vor putea fi amendati pentru lipsa anvelopelor de iarna pe asfalt ud sau uscat indiferent de perioada calendaristica dar sunt pasibili de amenda cand ruleaza cu anvelope de vara pe sosele acoperite de zapada sau gheata chiar si in lunile de vara, de exemplu in zone montane unde zapada persista.

Din punct de vedere legal, o anvelopa de iarna se recunoaste prin prezenta marcajului M+S pe flancuri. Din punct de vedere constructiv, bineinteles ca anvelopele de iarna au o lamelare intensa, blocuri de profil dese si canale adanci si folosesc compusi de cauciuc care raman elastici la temperaturi joase.

Anvelopeweb.ro recomanda fara echivoc folosirea anvelopelor de iarna in perioada noiembrie martie pentru siguranta circulatiei si protejarea vietii participantilor la trafic. Toate anvelopele de iarna oferite pe site au marcajele M+S si confera siguranta deplasarilor indiferent de conditiile de iarna intalnite pe sosele.

Despre Anvelopeweb.ro
Anvelopeweb.ro este un magazin on-line de anvelope operat de Eurolevicom SRL care se distinge prin faptul ca listeaza exclusiv marfuri aflate in stoc la preturi extrem de competitive.

Anvelopeweb.ro
Eurolevicom SRL
+40-259-452167


Resurse Web : www.anvelopeweb.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories