Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Aplicatie romaneasca de Facebook Sweepstakes/Tombola intr-o noua versiune


Autorul: Stefan Rosca
Subiect: Word of Social
Adaugat la : October 7, 2011   Vizualizari : 530
Rate Autor : Curent : 2.48 /5
Rate Articol : Curent : 2.58 /5Word of Social, companie specializata in aplicatii marketing Facebook, lanseaza aplicatia “Sweepstakes/Tombola” intr-o versiune actualizata care aduce noi posibilitati de configurare si o versiune gratuita cu functionalitati limitate.

Aplicatia “Sweepstakes/Tombola” poate fi integrata in orice pagina de fani Facebook avand ca obiectiv principal cresterea numarului de fani. Aceasta organizeaza concursuri sau promotii pe Facebook pe care apoi le distribuie viral in retea prin postarea unor informatii pe peretele participantului si prin posibilitatea trimiterii de catre cei inscrisi a unei sugestii de participare catre prieteni. La finalul campaniei beneficiarul aplicatiei poate exporta baza de date cu toti participantii isi o poate folosi in scop comercial respectand legile in vigoare.

Noua versiune a aplicatiei lansata de catre Word of Social aduce un panou de control atat in limba romana cat si in limba engleza care se administreaza cu mare usurinta ,un suport tehnic imbunatatit si noi servere prin care aplicatia se incarca si ruleaza mult mai rapid.

Optiunile noi de configurare includ acordarea unor sanse in plus de castig, contorizate prin numar de participari in concurs, pentru cei care invita mai multi prieteni la campanie si personalizarea amanuntita a aplicatiei in functie de preferintele fiecarei companii.

Activarea aplicatiei este gratuita pentru versiunea cu facilitati limitate. Pachetul complet al aplicatiei “Sweepstakes/Tombola” este disponibil incepand cu luna aceasta prin plata unui abonament lunar al carui pret incepe de la $10/luna. Pentru implementarea aplicatiei in pagina de Facebook se poate accesa site-ul companiei la adresa http://wordofsocial.net/romana.phpContact: Stefan Rosca
stefan.rosca@wordofsocial.net

Word of Social, companie romaneasca specializata in aplicatii marketing Facebook, vine in intampinarea companiilor care doresc sa descopere cele mai potrivite aplicatii, prin care pot gasi si se pot conecta cu publicul lor tinta. Aplicatiile WoS reprezinta cea mai rapida metoda de crestere a numarul de fani prin stabilirea a noi contacte si dezvoltarea celor existente.
“Time to get social” este provocarea pe care WoS o transmite tuturor companiilor care sunt deschise catre explorarea unor noi metode de promovare in mediul online prin Facebook.
Pentru mai multe detalii consultati pagina noastra http://wordofsocial.net/romana.php


Resurse Web : Word of Social

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories