Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Asigurare auto ieftina


Autorul: anvelope auto
Subiect: VandMasini.ro
Adaugat la : August 10, 2012   Vizualizari : 654
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.38 /5Daca v-ati decis sa va rasfatati masina pe care v-ati dorit mereu s-o aveti, este esential sa aveti, de asemenea, o polita de asigurare auto. O polita de asigurare auto acopera costurile provenite in urma daunelor in cazul in care masina dumneavoastra este furata si, de asemenea, va permite sa solicitati despagubiri, in cazul in care aceasta este accidentata. Cele mai multe polite de asigurare auto au o acoperire de raspundere, ca parte a politei firmei. Raspunderea pentru acoperire plateste despagubirile catre cel vatamat, daca va aflati in culpa in cazul unui accident. Din orice unghi priviti lucrurile, o polita de asigurare auto este necesara, deoarece oricare dintre aceste lucruri s-ar putea intampla in orice moment.

Cu industria auto in plina expansiune, este firesc ca domeniul asigurarilor auto sa fie, de asemenea, din ce in ce mai competitiv. In fiecare zi, conducatorii sunt bombardati cu reclame de la companii care ofera asigurari auto ieftine. Fiecare societate de asigurare este in incercarea de a obtine atentia dumneavoastra, cu trucuri si oferte speciale. Multi clienti ajung sa fie foarte confuzi in legatura cu acest lucru, deoarece cu atat de multe optiuni atractive, selectarea companiei potrivite de asigurari auto poate fi un lucru foarte greu de facut.

Cand vine vorba de asigurari auto ieftine, sunt multe aspecte la care trebuie sa va uitati. Trebuie sa tineti cont atat de ratele care va sunt oferite de catre companiile de asigurari, cat si de felul acestora si pe cat timp sunt facute. Intotdeauna este bine sa va informati inainte sa faceti o alegere, cu scopul de a opta pentru ceea ce este mai avantajos pentru dumneavoastra si masina dumneavoastra. Aveti posibilitatea sa obtineti informatii cuprinzatoare cu privire la acesti termeni pe Internet. Vizitarea site-urilor infiintate de aproape fiecare societate de asigurari va poate ajuta sa gasiti informatiile de care aveti nevoie, la doar cateva click-uri distanta.

Este cu siguranta important sa va informati inainte de a lua o decizie si de a inmana banii unui asigurator. De aceea, atunci cand faceti acest lucru, trebuie sa fiti convins ca promisiunile acestuia sunt, de asemenea, trecute in contractul pe care il semnati, astfel ca puteti aduce in discutie clauzele in orice moment. In cele mai multe cazuri, statul va cere sa platiti o suma minima de acoperire a raspunderii. Aceasta acoperire plateste posibilele despagubiri pentru care ati fost de vina in cazul unui accident. Gradul de acoperire a cheltuielilor medicale, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru pasagerii dumneavoastra este optional si depinde de fiecare unitate de asigurare in parte. Puteti afla cerintele acesteia printr-o conversatie telefonica sau prezentandu-va la sediul companiei de asigurari auto.
Completarea cererii de asigurare este urmatorul pas in acest proces. Trebuie sa fie clar ca atunci cand dati informatii referitoare la vehiculul dumneavoastra, unii oameni s-ar putea folosi de acestea, dar si de celelalte acte, asa ca asigurati-va ca ajung exclusiv pe mainile agentului de asigurari. De asemenea, aflati daca veti putea sa anulati contractul mai inainte de vreme, in eventualitatea in care veti gasi o oferta mai buna intre timp.


Resurse Web : Vandmasini.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories