Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Atelier de Salarizare, Securitate si Medicina Muncii


Autorul: Content Media
Subiect: ExpertAsk
Adaugat la : September 2, 2011   Vizualizari : 629
Rate Autor : Curent : 2.49 /5
Rate Articol : Curent : 2.23 /5Echipa Expertask si partenerii sai va invita sa participati luni, 10 octombrie 2011 la Atelierul de Salarizare, Securitate si Medicina Muncii, la Rin Grand Hotel, Bucuresti.
Acest eveniment vine in intampinarea tuturor celor care se confrunta cu schimbarile legislative din ultimul timp, si care doresc sa se perfectioneze in mod activ in gestionarea fluctuatiilor de activitate. Este util profesionistilor, specialistilor care isi desfasoara activitatea in domeniul resurselor umane, juristilor si economistilor.
Adaptarea la normele comunitare are un impact semnificativ in toate domeniile, iar legislatia muncii este unul din capitolele care a suferit modifcari majore. Scopul nostru il reprezinta sprijinirea companiilor care-si desfasoara activitatea in Romania, si mai ales a participantilor, in dezvoltarea si aprofundarea cunostintelor necesare pentru mentinerea si dezvoltarea unor raporturi juridice de munca echitabile, eficiente si motivante.
De ce sa participati?
Pentru ca veti avea acces la informatii de ultima ora, si veti avea posibilitatea sa discutati interactiv despre cazuri specifice si modalitati de rezolvare a acestora; despre modificarile si fluctuatiile Pietei de Munca; despre contabilizarea drepturilor salariale si a celor obtinute in instantele de judecata si despre avantajele si dezavantajele Noului Cod al Muncii.
Moderatorii si invitatii nostri sunt personalitati marcante, cu experienta in ariile de expertiza pe care le reprezinta .
Se vor prezenta si se vor analiza aspecte semnificative sau studii de caz interesante, pentru a veni în sprijinul angajatorilor .

Moderatorii si invitatii nostri sunt:

Dragos Pasculescu - Presedinte EARN,participant la  programul BMwHR-Business Management with Human Resources din cadrul Edinburgh Napier University - Scotia; membru ExpertAsk Ltd.; coordonator resurse umane Pasculescu si Asociatii;
Daniel Negut –Realizator Coordonator la Radio Romania Actualitati;
D-na Andreea Paul Vass - Consilier Personal al D-lui Prim Ministru ;
D-na Maria Grapini – Presedinte al Asociatiei Femeilor de Afaceri, filiala Timis;
D-na Oana Ileana –Participant la negocierea contractului colectiv de munca al Bricostore ;
D-na Ana Bontea – Director al departamentului juridic si dialog social CNIPMMR, reprezentant al Romaniei in CES-ul European;
D-na Vatasescu Katy Ioana – Trainer si Expert Contabil ;
Iulian Enache - Redactor  Sef  la  MONEY.RO

PARTENERI MEDIA: Money.ro, Expertask.ltd, Inspectia Muncii, IMMromania.ro, CNIPMMR, Saptamana Financiara-sfin.ro, Ziarul Financiar- fin.ro, Manager.ro, Antena 3, Moneyexpress.ro, Realitatea.net, Realitatea TV si  Money Channel TV .

Despre EXPERTASK ROMANIA:
Expertask Romania este nou infiintata pe piata romaneasca, si acorda consiliere juridica si economica companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania. Principiile dupa care se ghideaza compania sunt calitatea serviciilor oferite si respectul fata de client. Aceasta isi propune sa devina in cel mai scurt timp un jucator important in domeniul acordarii de consultanta.

Persoana de contact:
Adina Ruse
Event Manager
E-mail: adina.ruse@expertask.ro
Telefon: 0745.995.408


Resurse Web : citeste mai mult

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories