Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Authentic Professional Development Training by Catalin Chirilescu, 13 octombrie 2012, Bucuresti


Autorul: Training by Catalin Chirilescu
Subiect: Training by Catalin Chirilescu
Adaugat la : September 25, 2012   Vizualizari : 488
Rate Autor : Curent : 2.58 /5
Rate Articol : Curent : 2.27 /5Inainte de orice forma de dezvoltare profesionala este imperios necesar sa ne dezvoltam pe noi insine, sa devenim modele pentru cei din jurul nostru. O schimbare autentica ar avea loc intr-un astfel de mod si noi toti, impreuna, am putea beneficia de ea.

"Abilitatea de a transforma idei in fapte este secretul catre succesul absolut." (Henry Ward Beecher)

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa se familiarizeze cu tehnicile utilizate in domeniul dezvoltarii personale si profesionale, precum si trainerilor ce doresc sa-si imbunatateasca pregatirea utilizand acest tip de instrumente si tehnici.

Cursul se desfasoara pe parcursul unei singure zile in intervalul orar 09.30 - 18.00.

Perioada: 13 octombrie 2012, Bucuresti
*Locatia va fi anuntata celor inscrisi.

Structura cursului:
 Negociere
 Vanzari
 Presentation Skills
 Building Relationships

Catalin Chirilescu este trainer Coca Cola Romania, este autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti si organizeaza cursuri de "Formare de Formatori" si "Public Speaking", "Brand Personal", "Persuasiune si Influenta", "Tehnici de negociere si vanzari". Este specialist in dezvoltare personala si profesionala, instrumente NLP, Analiza Tranzactionala si Process Communication Model. Deasemenea, Catalin Chirilescu organizeaza si livreaza cursuri si de dezvoltare personala, sub forma grupurilor de ascultare activa, dezvoltare de abilitati, comunicare interpersonala, planificare personala, autocunoastere, claritate si actiune.

Cursul face parte din proiectul Authentic Personal & Professional Development, in cadrul caruia se doreste organizarea a 2 sesiuni de training si 8 workshop-uri pe parcursul a 4 luni, in perioada septembrie - decembrie 2012, astfel: Modul I - Authentic Personal Development Training cu Workshop-urile: Misiune si Valori (Mission & Values), Obiective (Goals), Planificare, orgaizare si time management (Planning & Organizing & Time Management), Instrumente NLP (NLP Techniques)si Modul II - Authentic Professional Development Training cu Workshop-urile: Negociere (Negotiation), Vanzari (Sales), Abilitati de prezentare (Presentation skills), Construirea relatiilor eficiente (Building Efficient Relationships)

Valoare investitie

PROMOTIONAL! Pentru toti cei care se inscriu pana pe data de 5 octombrie 2012, inclusiv, pretul este redus de la 250 RON la 200 RON .
*Numarul locurilor este limitat.

REDUCERE! Persoanele care vor mai inscrie inca o persoana noua la curs vor beneficia de pretul redus de 150 RON.

Modalitatea de inscriere: Solicitati formularul de inscriere la adresa de e-mail training.catalin.chirilescu@gmail.com. Trimiteti la aceeasi adresa formularul completat si veti primi factura proforma in baza careia puteti face plata cursului direct in contul bancar sau prin ordin de plata sau internet banking. Rezervarea locului se va face prin achitarea taxei de participare si confirmarea acesteia printr-un e-mail.

Contact: Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail mai sus mentionata sau la tel. 0724.718.922 sau 0753.581.910

Web: www.catalinchirilescu.ro


Resurse Web : www.catalinchirilescu.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories