Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


AutoGrand Rent Car, viitorul inchirierilor de masini


Autorul: Moraru Stefania
Subiect: AutoGrand Rent Car
Adaugat la : June 20, 2012   Vizualizari : 585
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.28 /5Inchirierile de masini au devenit servicii foarte importante pentru omul modern, care trebuie sa fie mereu cat mai mobil, dar totusi comod. Nevoia pentru astfel de servicii a fost valorificata din plin de numeroasele companii specializate, care ofera o multitudine de servicii si oferte. Se pot rezerva masini online, clientii fideli se pot bucura de diverse avantaje, iar parcul auto al firmelor de inchirieri cuprinde o gama larga de modele, de la cele mici, urbane, pana la microbuze si masini de lux, acoperind nevoile tuturor potentialilor clienti.
Totusi, in abundenta de firme si oferte, una mai atragatoare ca cealalta, clientilor le poate fi greu sa faca alegerea cea mai buna. AutoGrand Rent Car Romania, o cunoscuta companie de inchirieri masini, incearca sa faca din acesta alegere una usoara. Noul site al companiei prezinta lista completa si detaliata a masinilor, pentru ca cei interesati sa se poate informa corect cu privire la modelele disponibile. De asemenea, acestia pot face rezervari online, facilitate binevenita in ziua de astazi, cand tot ce tine de viata noastra curenta s-a mutat pe Internet.
Deoarece inca exista multi romani care nu au apelat inca la serviciile de inchirieri auto, AutoGrand pune la dispozitia clientilor si raspunsurile la o sumedenie de intrebari frecvente legate de procesul propriu-zis de inchiriere al unei masini. „Care sunt actele de care am nevoie?“, „Unde pot circula?“ sau „Ce presupune garantia?“, acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care se poate obtine raspuns consultand sectiunea „Intrebari frecvente“ a site-ului.
Un alt aspect important pe care unele companii se pare ca il trec cu vederea se refera la datele de contact. Un numar aruncat cu neglijenta pe o pagina greu de accesat a site-ului poate spune multe despre respectiva companie. AutoGrand Rent Car Romania poate fi contactata cu usurinta cu ajutorul unui formular online sau, de pe pagina „Contact“ din meniu. Acolo, clientii gasesc toate datele necesare: numere de telefon, fax, adresa de e-mail etc.
In concluzie, viitorul firmelor de inchirieri masini si, in general, al tuturor afacerilor este pe Internet, dar aceasta nu este o scuza pentru delasare. Informatiile legate de produse sau servicii trebuie sa fie clare si complete, datele de contact sa fie la vedere si sa nu lipseasca facilitati care tin strict de online, cum ar fi rezervarile – acestea fac viata mai usoara atat companiilor, cat si clientilor. Un site bine gandit si realizat corespunzator, cum este cel al AutoGrand Rent Car, inspira incredere si este cu adevarat o unealta indispensabila de marketing.
AutoGrand Rent Car Romania
Website: www.rent-car.ro
Email: office@rent-car.ro
Adresa: Calea Grivitei 393, 010719 Bucharest, Romania
Telefon: +4.0372.72.73.68
Fax: +40.372.870.970


Resurse Web : AutoGrand Rent Car

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories