Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Auto.de acum şi in romaneşte


Autorul: Manu Carmen
Subiect: Auto.de
Adaugat la : October 13, 2011   Vizualizari : 985
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.52 /5Auto.de, Deutschlands groses Autoportal, oferă acum servicii şi in limba romană. Veţi găsi foarte uşor maşina, motocicleta, utilitara sau chiar barca pe care o doriţi, prin intermediul unei navigări virtuale simple, pe varianta in romaneşte a portalului Auto.de (ro.auto.de).

De ce să cumperi maşini rulate din Germania?
Oferta este foarte vastă şi anunţurile cu autovehicule second-hand din Germania sunt mai atrăgătoare in comparaţie cu alte autovehicule prezentand la bord un kilometraj similar, atat datorită preţurilor mai mici, dar şi a echipamentelor de mai bună calitate, sau al nivelului de intreţinere mai ridicat.

Să imporţi o maşină nouă?
Dar chiar şi o maşină nouă este uneori eficientă. Testaţi şi comparaţi pe Auto.de noua maşină, cu ajutorul configuratorului de oferte de la producătorii deja consacraţi Dacia, Skoda, Renault, precum şi mulţi alţii.

Să iţi vinzi maşina in Germania, respectiv in Europa?
Publicaţi-vă anunţul gratuit pe Auto.de. Prin aceasta, veţi caştiga un cerc mult mai larg de cumpărători, deoarece Auto.de operează in toată Europa, ceea ce vă va creşte in mod semnificativ şansele de vanzare. Nu trebuie să aveţi inclinaţii deosebite pentru limbi străine, deoarece intregul proces are loc in limba romană.

Despre Auto.de : Auto.de este a treia bursă germană de autovehicule şi prima avand un magazin auto. inregistrează in medie lunar peste 2 milioane de vizite şi peste 21,76 milioane de afişări. Pe Auto.de găsiţi mai mult de 400.000 de anunţuri active din toate categoriile de vehicule.

in plus faţă de bursa auto, portalul Auto.de (ro.auto.de) oferă o secţiune de revistă - un automagazin - ce conţine Ghidul Auto.de şi noutăţi din toate sectoarele industriei de automobile. O altă secţiune este dedicată cauciucurilor, unde vizitatorii noştri au posibilitatea de a comanda on-line anvelope de iarnă, anvelope de vară sau anvelope pentru toate anotimpurile, dar şi o gamă variată de piese auto la preţuri avantajoase. Comunitatea Auto.de este foarte extinsă, fanii auto se intalnesc şi işi comunică informaţii din lumea intreagă. Membrii ei işi postează aici articole, drive-teste şi multe alte informaţii utile.

Date de contact: Pentru intrebări, sau mai multe informaţii care privesc portalul Auto.de, vă rugăm să luaţi legătura cu:
Dl. Daniel Jacob
daniel.jacob@unister-gmbh.de
www.auto.de


Resurse Web : Auto.de

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories