Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Autoritati, sportivi de performanta, cadre medicale si public larg la Fundeni Challenge 2012


Autorul: Giunca Georgiana
Subiect: Sanatatea Press Group
Adaugat la : November 5, 2012   Vizualizari : 478
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.00 /5Sambata, 3 noiembrie 2012, in Parcul Herastrau a avut loc Fundeni Challenge, o manifestare organizata in cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni. Autoritati, sportivi de performanta, cadre medicale si public larg au facut echipa pentru sanatate si au imbracat tricoul ”Iubeste viata!”, indemnul principal al evenimentului.
La fel cum intr-un spital activitatea se bazeaza pe munca in echipa, Fundeni Challenge inseamna interactiune, dinamism si colaborare. Participantii au alergat in echipa pentru a duce stafeta ”Iubeste viata!”, o incurajare a practicarii sportului pentru sanatate si totodata un semn de solidaritate cu suferinta persoanelor care se confrunta cu boli grave si sunt internate la Institutul Clinic Fundeni.
„Activitatea fizica joaca un rol extrem de important in mentinerea unui corp sanatos si puternic, facandu-l mai putin vulnerabil in fata afectiunilor. Prin Fundeni Challenge am lansat o provocare pentru fiecare dintre noi – aceea de a integra mişcarea, sportul drept parte integranta a unui stil de viata sanatos. Speram ca manifestarea sa devina o traditie, iar mesajul ”Iubeste viata!” sa ne reprezinte in fiecare zi!”, a declarat dr. Carmen Orban, managerului Institutului Clinic Fundeni.
Indemnul ”Iubeste viata!” a fost sustinut si de autoritatile prezente la eveniment: conf.univ.dr. Florian Bodog, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, Emilia Carmen Tocala, presedinte Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, precum si Stefan Sandulache, director Directia de Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti.
Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii conf.dr. Florian Bodog a alergat intr-una dintre echipe si a declarat: ”A fost o placere sa particip la Fundeni Challenge si consider ca aceasta initiativa este una de bun augur. Ar trebui ca toata lumea sa acorde macar 30 de minute zilnic pentru a face miscare fizica. Chiar daca in timpul cursei am avut o intidere musculara usoara, am continuat cursa pentru a preda stafeta, in semn de sustinere a mesajului promovat si a spiritului de echipa!”
Prezenta la Fundeni Challenge, Emilia Carmen Tocala, presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, a precizat: ”Tot mai multa lume ar trebui sa faca sport. Ma bucur sa vad ca oamenii, prin prezenta lor la acest eveniment, au demonstrat ca pun pret pe sanatate, adoptand miscarea ca parte a unui stil de viata sanatos. Incurajam aceasta initiativa, iar mesajul ”Iubeste viata!” este cat se poate de potrivit.”
Printre sportivii de performanta care au luat parte la Fundeni Challenge s-au numarat Otilia Badescu, campioana europeana la tenis de masa si Silvia Stroescu, campioana europeana la gimnastica artistica.
Fundeni Challenge 2012 este o manifestare din cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni, organizate de Institutul Clinic Fundeni in parteneriat cu Societatea Romana de Hematologie.


Resurse Web : www.icfundeni.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories