Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Avantajele pompelor submersibile


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : May 25, 2011   Vizualizari : 1042
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.

Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.

Sorbul indeplineste un rol cheie si anume pe de o parte prin intermediul sau apa este trasa si impinsa spre consumator. El dispune de un filtru ce impiedica corpurile straine sau anume impuritati sa ajunga in apa furnizata spre consum. Pe de alta partet sorbul este piesa care impiedica coborarea apei inapoi in mediul de unde a fost trasa in pompa. De buna functionarea a sorbului poate depinde intregul ansamblu al pompei.

Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat. Avantajele folosirii uneia dintre variatele modele existente pot fi multiple. Pe piata sunt intalnite atat pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice. Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.

De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.

Cele mai multe dintre pompele submersibile sunt dotate cu o protectie impotriva functionarii fara apa, tocmai pentru a preintampina avarierea motorului. In acest fel se va asigura intreruperea curentului doar in cazurile lipsei apei in foraj prevenind astfel arderea rotorului.

Unele tipuri de pompe submersibile mai ofera avantajul unei amorsari usoare, ceea ce inseamna ca aerul poate fi eliminat foarte usor de pe linia de aspiratie. Pompele submersibile sunt construite astfel a rezista coroiziunii apei, rolul cel mai important in acest sens revenindu-i carcasei. Un alt factor important ce contribuie la rezistenta sa in timp il reprezinta proiectarea componentelor pompei submersibile din materiale de calitate.

http://www.2u2me.ro/37-pompa-submersibila-550w.html


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories