Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Banca de celule stem Regina Maria vine la Oraselul Mami cu o noua promotie pentru parinti


Autorul: elle021 elle021
Subiect: Regina Maria - Banca Centrala de Celule Stem
Adaugat la : May 27, 2011   Vizualizari : 900
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.59 /5Intre 28 mai si 1 iunie 2011 are loc in cadrul Romexpo, Bucuresti o noua editie a Oraselului Mami, cel mai important eveniment al anului pentru parinti si copii pana la cinci ani. Evenimentul este insotit de momente de teatru, dans, balet, concursuri pentru cei mici, promotii pentru parinti si seminarii tinute de expertii in parenting despre diferite laturi de dezvoltare ale copiilor.

Banca centrala de celule stem Regina Maria, va fi prezenta in cadrul Oraselului Mami cu o noua promotie pentru viitorii parinti. Astfel, cei care aleg sa stocheze celulele stem ale bebelusui lor cu Regina Maria vor primi un card de discount de 5% in policlinicile Retelei private de sanatate REGINA MARIA. Viziteaza standul lor in Pavilionul F, standul Regina Maria si afla tot ce te intereseaza despre viitorul si sanatatea copilului tau.

Despre Regina Maria, banca centrala de celule stem:

De 15 ani REGINA MARIA asigura in Romania excelenta in servicii medicale. Alegand aceasta banca de celule stem, beneficiati de un pachet complet de servicii atat pentru copil cat si pentru familia dumneavoastra.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de majoritatea centrelor din lume.

In prezent, Banca Centrala de Celule Stem, Regina Maria este singura banca privata de celule stem ce transporta si proceseaza majoritatea unitatilor de sange din cordonul ombilical in 30 de ore si prima banca ce stocheaza tesut de cordon ombilical (TCO), in laboratorul din Bucuresti. Iar cu cat acestea sunt procesate mai curand dupa nastere, cu atat ai garantia stocarii unui numar mai mare de celule stem viabile.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories