Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Bani europeni pentru turism si agroturism in zonele montane


Autorul: Canavoiu Alexandru
Subiect: Asociatia Drumetii Montane
Adaugat la : October 19, 2011   Vizualizari : 464
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.49 /5Asa cum am anuntat in comunicatele de presa anterioare, Asociatia „Drumetii Montane” a participat, in perioada de 11 – 14 octombrie, la seminarul „Dezbatere Voluntmont”, organizat in orasul Nehoiu, judetul Buzau, de catre „Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara” din localitate, in cadrul unui proiect finantat de Comisia Europeana, prin programul „Tineret in actiune”. Proiectul s-a nascut din necesitatea de a analiza problemele cu care se confrunta zonele montane, respectiv cauzele ce conduc la lipsa unui sistem de bune practici in domeniul voluntariatului pentru dezvoltarea economica locala.
La aceasta manifestare au participat cincisprezece organizatii non-guvernamentale din tara si voluntari invitati de catre gazde, tema principala a dezbaterii fiind dezvoltarea turismului si agroturismului in zonele submontane. in timpul discutiilor de la seminarul extins, voluntarii si-au exprimat punctele lor de vedere, referitoare la conceperea unui plan de afaceri caracteristic acestei zone si cum s-ar putea pune in practica un asemenea plan. Au fost alese cinci organizatii, din judete diferite, cu care se va semna un parteneriat, in vederea participarii la derularea Proiectului, pana in 2012.
O alta problema analizata a fost aceea legata de promovarea orasului Nehoiu in circuitul turistic, deoarece potentialul zonei este exploatat la minim, imprejurimile, extrem de frumoase, avand parte de o publicitate practic nula.
Orasul Nehoiu are un numar de peste 11.000 locuitori, altitudinea la care se afla acest oras variaza intre 450 si 500 metri. De aici se poate ajunge foarte usor pe varfurile Monteoru (1345 m), Rastoaca (1294 m) si Catiasu (1014 m). Localitatea este dotata cu spital, unitate de politie, sala de spectacole, stadion, sala de sport si magazine bine aprovizionate.
„Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara” Nehoiu pregateste, in perioada 1 – 15 noiembrie 2011, desfasurarea caravanei care strabate cele cinci judete din Romania. in cadrul acesteia, participantii se vor intalniri cu autoritatile locale pentru a discuta asupra analiza impactul pe care l-ar putea avea dezvoltarea voluntariatului, ca sistem de formare si dezvoltare profesionala a voluntarilor, asupra dezvoltarii economice locale a zonei respective de munte si, implicit, a calitatii vietii in comunitatile din care fac parte. Asociatia „Drumetii Montane” este deja selectata intre cele cinci organizatii pentru parteneriat, ceea ce va implica planificarea vizitei caravanei pe meleagurile gorjene, conform renumelui de gazde ospitaliere.
În prezent Asociatia "Drumetii Montane" este sprijinita de agentii economici: Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Editura Herald, IntegrameOnline.ro, Casa Bobo, Euro Park si SC Lafarge Agregate Betoane SA.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories