Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Beneficiile oferite de parchetul laminat de bambus de 12 mm


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : May 31, 2011   Vizualizari : 1166
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5Lemnul de bambus este destul de intrebuintat in diferite zone ale industriei. Bambusul poate fi utilizat la fabricarea schelelor in constructii sau poate fi folosit partial in structura de rezistenta a cladirilor. Este apreciat ca obiect de decor si totodata serveste la confectioarea de mobilier.Din lemnul de bambus se mai pot obtine cu usurunta dusumele, pardoseli ori parchet. Se mai poate utiliza chiar si pentru prepararea anumitor bauturi alcoolice sau a anumitor retete culinare specifice bucatariei chinezesti.

Parchetul de bambus este bine cunoscut pentru rezistenta sa crescuta la trafic. Este de asemenea comod de curatat si nu necesita un tratament special de ingrijire. In plus parchetul ofera un aer exotic incaperii unde este montat. Parchetul de bambus este preferat atunci cand se doreste amenajarea incaperilor intr-o maniera eleganta plina de rafinament.

Parchetul laminat de 12 mm realizat din bambus este in general preferat in locul celor mai subtiri. Acesta prezinta un avantaj net superior atunci cand vine vorba de rezistenta in timp. Totodata parchetul laminat de bambus de 12 mm poate suporta cu succes traficul intens din anume spatii cum ar fi cele comerciale de birouri sau cele din holurile apartamentelor sau caselor cu destinatie rezidentiala. Astfel parchetul laminat de bambus se poate adapta perefect la exigentele actuale manifestate in piata.

De obicei lungimea placilor de parchet poate varia intre 800 si 1200 mm. Latimea acestora in cele mai multe dintre cazuri este undeva in jur de 130 mm dar poate ajunge si pana la 190 mm. Bineinteles ca marimile pot fi diferite de la un producator la altul sau de la un model la celalalt. Inca un lucru care mai poate varia in cazul placilor de parchet poate fi grosimea. In general modelele de parchet de bambus pot avea intre 8 mm si 18 mm. Diversitatea insa ramane singura certitudine in cazul placilor de parchet laminat de bambus.

De asemenea parchetul de bambus poate fi mai rezistent la umiditate decat alte tipuri de parchet. Datorita duritatii lemnului de bambus, parchetul este mai putin expus posibilitatii de a fi zgariat usor. Mai mult parchetul de bambus are un aspect inconfundabil si in plus este un produs ecologic. Bambusul este o planta usor regenerabila, la unele specii fiind posibila o crestere mai mare de 21 cm pe zi. Lemnul de bambus a fost folosit in constructii sau amenajari din cele mai vechi timpuri. Datorita proprietatilor sale lemnul de bambus poate fi o alternativa la parchetul din lemn masiv.

http://www.2u2me.ro/parchet-laminat/185-parchet-bambus-12mm.html


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories