Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Bucureștenii interesați să devină ospătari, bucătari, cofetari


Autorul: Chiran George
Subiect: Succe Human Resources TGM
Adaugat la : January 24, 2012   Vizualizari : 620
Rate Autor : Curent : 2.12 /5
Rate Articol : Curent : 2.24 /5Bucureștenii sunt interesați să devină ospătari, bucătari, cofetari/patiseri, antreprenori prin proiectul "Program de măsuri integrate pentru ocupare in Regiunea București - Ilfov" (ID 77235) !
Compania Succes HR TGM, solicitant in cadrul proiectului "Program de măsuri integrate pentru ocupare in Regiunea București - Ilfov" cofinanțat din Fondul Social European, a remarcat un interes sporit in randul șomerilor și persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă pentru calificări din domeniul alimentației publice și turismului (cofetar/patiser, ospătar, bucătar), dar și pentru participarea la cursuri care vizează dobandirea de competențe antreprenoriale.
Această afirmație este rezultatul organizării mai multor campanii de informare și targuri de locuri de muncă, atat in Bucuresti, cat și in județul Ilfov. "Timp de cinci luni am desfășurat campanii de informare cu scopul de a atrage bucureștenii și locuitorii judetului Ilfov să urmeze cursurile de reconversie profesională pe care compania noastra le oferă gratuit prin intermediul unor proiecte cofinanțate din Fonduri Europene. incă de la primul eveniment, sute de oameni au fost interesați să se recalifice, dupa 6 evenimente similare am numărat peste 30.000 de oameni interesați să se reintegreze pe piața muncii. Calificările care au starnit interes in randul acestora au fost cele din domeniul turistic: cofetar/patiser, ospătar, bucătar, dar au fost și cereri pentru cursul de competențe antreprenoriale" declară Daniela Șerban, General Manager.
De asemenea, Succes HR TGM organizează in cadrul proiectului amintit mai sus cea de-a doua conferință de presă. Evenimentul se va desfășura in data de 25 ianuarie a.c. la Hotel Yesterday, Sala Mezanin, intre orele 10.00 - 14.00 și va reuni alături de membrii echipei de implementare a proiectului, reprezentanţi ai agenţilor economici, reprezentanţi din Administratia Publica Locală, mass-media şi ai organismului care gestionează proiectul.
Proiectul işi propune să faciliteze accesul şomerilor şi persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov prin organizarea de cursuri de reconversie profesională pentru dobandirea de competenţe necesare pentru următoarele calificări: bucătar, cofetar-patiser, ospătar (chelner). De asemenea, persoanele care sunt interesate să-şi dezvolte propria afacere au posibilitatea de a participa la cursuri de perfecţionare pentru dobandirea de competenţe antreprenoriale.


Resurse Web : www.succestgm.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories