Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Bucurestenii pot sustine o cauza nobila cumparand produse naturale de la Trai Strasnic


Autorul: Niculae Loredana
Subiect: Trai Strasnic
Adaugat la : February 24, 2012   Vizualizari : 540
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5[Bucuresti, 24 Februarie 2012] – Astazi se deschide primul magazin Trai Strasnic, destinat persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos. Acum locuitorii capitalei pot achizitiona produse naturale, romanesti la preturi accesibile. Mai mult decat atat, peste 50% din toate profiturile magazinului vor fi donate catre asociatii de ajutorare a copiilor. Conceptul este unul autohton si isi propune sa sustina economia romaneasca si sa promoveze stilul de viata sanatos.

Trai Strasnic ofera posibilitatea unei alimentatii firesti si naturale tuturor celor care isi doresc asta. In general, marile magazine de la noi sunt concentrate pe a oferi alimente bio, importate. Insa in goana de a implementa un model care a functionat in afara, au ignorat un element important pentru romani: traditiile locale sanatoase si in consecinta producatorii locali. Producatorii locali sunt importanti nu doar pentru pret ci si pentru hrana autohtona care aduce corpului o informatie genetica vitala fata de alimentele de import.

“La Trai Strasnic consideram ca avem o obligatie in a asigura prin sustinerea acestor porducatori continuitatea unor soiuri, obiceiuri si traditii alimentare foarte sanatoase care altfel s-ar opri la aceasta generatie. Ne dorim sa sustinem economia romaneasca, motiv pentru care apelam in primul rand la producatori locali acolo unde putem si avem optiuni. Asta ne permite sa eliminam din costurile de transport si sa le oferim clientilor produse proaspete, de calitate, la preturi decente.

Am realizat nevoia unui stil de viata sanatos a venit odata cu primul copil si grija alimentatiei pentru cei mici. Este o afacere cu suflet, si ca orice afacere de acest gen incearca sa stabileasca un “lant trofic” de responsabilitate sociala. Astfel, peste 50% din profiturile generate de ambele magazine vor fi redirectionate catre cauze nonprofit.” Loredana Niculae, fondator Trai Strasnic.

La Trai Strasnic gasiti o gama variata de produse romanesti de la vinuri, apicole sau cereale la produse pentru ingrijirea personala sau pentru intretinerea casei. Pentru comenzi online sau alte detalii vizitati http://www.veggie.ro, sau noua locatie Trai Strasnic in Nicolae Caramfil nr 42.

Pentru intrebari si alte informatii va rugam contactati:

Matilda Tanascov
Marketing Manager
matilda.tanascov@veggie.ro
M: 0755 02 38 88
F: 021 232 0016

Despre companie

Trai Strasnic isi propune sa aduca o alternativa in alimentatia de zi cu zi, promovand un stil de viata sanatos. Compania furnizeaza produse naturale – alimente, cosmetice, produse de curatenie - de la producatori locali, pentru piata din Romania. Scopul magazinului este sa arate ca un stil de viata sanatos poate fi obtinut la un pret decent.


Resurse Web : www.veggie.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories