Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


COMUNICAT DE PRESA ROMEXPO S.A.


Autorul: Centrul Expozitional ROMEXPO
Subiect: ROMEXPO
Adaugat la : June 12, 2012   Vizualizari : 586
Rate Autor : Curent : 2.66 /5
Rate Articol : Curent : 2.33 /5Creanta pentru care s-a solicitat deschiderea procedurii de insolventa a fost achitata si a fost rasturnata prezumtia de insolventa.

In ceea ce priveste creanta pretinsa, trebuie mentionat ca in dosarul de insolventa, firma Arsenoaie&Matasel Consulting, al carei contract de publicitate a fost reziliat in luna Iulie 2011, a solicitat suma totala de 404.472,55 lei, iar ROMEXPO a achitat pana la aceasta data, 444.472,55 lei – deci chiar mai mult decat s-a solicitat, diferenta in plus provenind din penalitati calculate de ROMEXPO la zi.
Fata de achitarea debitului, instanta urmeaza a admite recursul si a modifica sentinta de deschidere a procedurii insolventei in sensul respingerii cererii de deschidere a procedurii insolventei, cu consecinta iesirii companiei din aceasta stare.

ROMEXPO S.A. este cel mai mare organizator de targuri si expozitii din Romania, beneficiind de recunoastere internationala, fiind membra activa a unor organizatii de profil, precum Asociatia Globala a Industriei de Targuri si Expozitii - UFI (din 1993), cea mai importanta organizatie mondiala in domeniu, Alianta Targurilor din Europa Centrala - CEFA (din 2003), CENTREX - Uniunea Internationala de Raportare Unitara a Indicatorilor Statistici si EURASCO - Asociatia Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa. Totodata este si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania - ASOEXPO.

Totodata, ROMEXPO organizeaza in mod frecvent participarea Romaniei, cu pavilion national, la targurile externe. In primul semestru al anului 2012, ROMEXPO a organizat 14 targuri si expozitii de succes care au insumat: 850 de firme, 30 de tari prezente, peste 100.000 de vizitatori, 88.000 mp suprafata de expunere.
In acelasi timp, Centrul Expozitional ROMEXPO a gazduit 7 expozitii de amploare organizate de partenerii sai, evenimente care s-au desfasurat pe o suprafata totala de 79.500 mp si au beneficiat de peste 60.000 de vizitatori.
Alte evenimente speciale la care ROMEXPO a fost gazda: Cirque de Soleil, The Mission, Sensation White, Bucharest Wheels Arena si peste 20 de congrese, evenimente corporate si seminarii.

Pana la finalul anului 2012, in cadrul Centrului Expoztional ROMEXPO, vor mai fi organizate peste 60 de targuri, expozitii, evenimente speciale, concerte si spectacole, congrese si evenimente corporate.

Le multumim clientilor si colaboratorilor ca sunt alaturi de noi si ii asiguram inca o data ca ROMEXPO S.A. are o situatie financiara pozitiva, cu toate datoriile platite la zi si disponibilitati acoperitoare in conturi, iar activitatea companiei va continua in aceleasi conditii optime ca pana acum.

Mariana SUCIU
Director General ROMEXPO


Resurse Web : http://romexpo.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories