Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


CRESTRON – Software Pentru Management Energetic Complet la ISE 2012


Autorul: Magureanu Monica
Subiect: SAV Integrated Systems SRL
Adaugat la : March 8, 2012   Vizualizari : 640
Rate Autor : Curent : 2.66 /5
Rate Articol : Curent : 2.33 /5Fusion EM monitorizeaza amprenta de carbon a organizatiei in timp ce ofera acces facil la schimbarea si programarea temperaturii sau nivelul iluminarii acesteia. Fusion EM duce la ecomisirea energiei prin inchiderea automata a luminii si a caldurii, ventilatiei si a aerului conditionat in spatiile neocupate.
Platforma Fusion Crestron este un cadru scalabil care ofera baza pe care sa se monitorizeze si sa se gestioneze iluminatul si energia oferind in acelasi timp instrumentele de ajutor de la distanta.
Software-ul Fusion RV ce asigura sistemul AV, informatii suport, programarea intalnirilor si managementul tehnologiei este upgrade-ul pentru RoomView™ SE. Noul Fusion EM asigura gestionarea consumului de energie si urmarirea acestuia. Ambele componente coexista pe aceeasi platforma si impart aceeasi arhitectura.
Fusion EM urmareste sistemul de iluminat si arata in timp real consumul de energie. Accesand un grup de camere printr-o interfata comuna puteti vizualiza istoricul consumului de energie, avand posibilitatea sa comparati diverse perioade de timp.
Se pot prestabili reguli ce ajuta la scaderea consumului de energie; de asemenea pot fi facute ajustari rapide pentru incalzirea si racirea incaperilor si se poate stabili nivelul de iluminare din camera.
Fusion EM pregateste incaperile destinate intalnirilor doar prin stabilirea unor setari. Daca intalnirea se anuleaza, nu este nevoie sa modificati setarile camerei; aceasta detecteaza ca este neocupata dupa o perioada de timp si revine la setarile pentru incaperi vacante.
Puteti stabili parametri pentru fiecare camera in parte in functie de activitatile ce urmeaza sa se desfasoare in incapere.
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro


SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO - Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122


Resurse Web : SAV Integrated Systems

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories