Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum incalzim confortabil holurile locuintelor ?


Autorul: rettig rettig
Subiect: Rettig SRL
Adaugat la : May 11, 2011   Vizualizari : 1149
Rate Autor : Curent : 2.43 /5
Rate Articol : Curent : 2.60 /5Tuturor ne place sa simtim caldura chiar de la intrarea in casa. Insa, in zilele de toamna sau iarna aceasta lipseste de cele mai multe ori. Holul bine incalzit nu ne ofera doar o senzatie placuta la intrarea in casa, ci are si un rol important in procesul de incalzire a intregii locuinte. El creste confortul vietii noastre cotidiene. Holul, mai ales in casele unde locuieste o singura familie, este primul spatiu expus frigului din cauza deschiderii frecvente a usii de la intrare.

Alegerea corecta a radiatoarelor de pe hol ne ajuta sa evitam pierderea de caldura din intreaga casa. Intrarea este un fel de scut termic care impiedica aerul rece sa intre repede in alte incaperi. Solutia a fost folosita multi ani in zonele in care usile de la intrare au fost deschise frecvent, datorita fluxului mare de oameni, in cladirile de birouri sau centre comerciale.

Caldura din pardoseala ...
Incalzirea in pardoseala este cea mai buna solutie pentru pardoselile reci din holuri. De obicei, pe hol suprafetele peretilor pot fi ocupate cu scari, cuiere sau dulapuri. Incalzirea prin pardoseala este aici foarte functionala. Aceasta solutie se potriveste foarte bine cu piatra si gresia, frecvent utilizate in decorarea holurilor. Sistemul de incalzire amplasat sub placile de gresie, bune conducatoare de caldura, asigura o temperatura constanta a pardoselii. O pardoseala calda ofera confort deosebit locuitorilor caselor familiale. Caldura distribuita uniform confera o experienta placuta chiar si atunci cand umblam desculti. De asemenea, pantofii uzi sau cu noroi se vor usca mai repede.

... sau in varianta clasica
Gama larga de modele, forme si dimensiuni, oferita de cei mai mari producatori de radiatoare, printre care si Purmo, va ajuta sa alegeti un radiator perfect integrat holului dumneavoastra. Radiatorul poate aduce un plus de utilitate in spatiile interioare imbunatatind si aspectul acestora.
Radiatoarele decorative sunt disponibile in diverse variante, atat orizontale cat si verticale. Pentru a economisi spatiul, care de obicei este foarte limitat, expertii recomanda radiatoarele verticale. Designerii apreciaza produsele care combina caracterul functional cu esteticul. Un astfel de exemplu este radiatorul Imia de la Purmo care a fost conceput ca un cuier pentru hol care va poate usca hainele, palariile si umbrelele .

Solutia recomandata pentru incalzirea clasica a holurilor este radiatorul cu inaltime redusa. Amplasat de-a lungul pardoselii, acesta ocupa un spatiu minim. Holul primeste astfel un aspect placut, iar peretii ar putea fi decorati dupa placul beneficiarilor intr-o veritabila galerie foto.

Clasic sau modern, alegerea va apartine. Totusi, cel mai important lucru in proiectarea instalatiei de incalzire este alegerea marimii adecvate a radiatorului care va asigura atat un confort deosebit, cat si o utilizare adecvata a spatiului.

Purmo este parte a Grupului Rettig ICC. Purmo activeaza intr-un grup de marci care includ Radson si Thermopanel, cu o productie anuala ce depaseste 9 milioane de unitati, ceea ce il pozitioneaza ca unul dintre producatorii lideri mondiali de solutii de incalzire din lume. Dispunand de unitati de productie in 15 tari europene si avand activitati de export in peste 50 de tari, Purmo si-a stabilit si mentinut o pozitie puternica pe piata si s-a angajat ferm sa investeasca in calitate si inovatie. Printre produsele disponibile in mod curent se numara: radiatoarele panou, verticale, de baie si decorative, precum si solutiile de incalzire prin pardoseala. Toate radiatoarele Purmo au garantie de 10 ani.

Pentru informatii suplimentare despre Purmo si compania Rettig, va rugam sa contactati:

Cristina Iacobescu
Tel: 021.326.41.08
purmo@purmo.ro

De asemenea, ne puteti contacta accesand:
www.purmo.ro
Rettig Romania SRL
031257, Bucuresti
str. Branduselor nr 66, et 2
Tel: 021.326.41.08
purmo@purmo.ro
http://www.purmo.ro


Resurse Web : Purmo

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories