Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Calendarul Airsoftului romanesc care aduce cu sine o oferta la inchirieri si o invitatie la joc


Autorul: Dominte Laura
Subiect: www.EchipamentMilitar.ro
Adaugat la : May 2, 2011   Vizualizari : 1100
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.44 /5Bucuresti, 03 mai 2011- Dupa petrecerea sarbatorilor de Paste echipa site-ului www.EchipamentMilitar.ro va invita va va imbunatati si revigorati conditia fizica si de aceea noi va oferim diverse ocazii dintre care dvs. sa alegeti, mai mult decat atat va oferim posibilitatea de a va achizitiona sau inchiria echipament complet necesar practicarii acestuia in cadrul eventurilor si nu numai, de aceea va asteptam in cadrul showroomului din Bd. Lacul Tei, Nr. 113, Bl. 6B, Sc. 2, Et. 2, Ap. 44, Interfon 44, Sector 2, Bucureşti sau in spatiul virtual pe adresa www.EchipamentMilitar.ro.
In vederea asigurarii acestor conditiilor cat mai propice pentru clientii nostrii echipa noastra a lansat o oferta de inchiriere care este cea mai accesibila de pe piata: replica si ochelarii de protectie, plus un încarcator de 300 de bile, toate acestea pentru numai 50 RONI, mai mult decat atat puteti participa la eventurile organizate de catre EchipamentMilitar in fiecare duminica acestea desfasurandu-se in apropierea Bucurestiului. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra web in care la sectiunea contact puteti lua legatura cu echipa tehnica sau cea de vanzari, la care puteti adresa orice neclaritate aveti legata de eventurile prezentate sau de oferta lansata de catre noi.
In continuare ca vom prezenta calendarul evenimentelor de airsoft romanesti 2011, care aduna crema airsoftului romanesc, pareri si discutii incitante care va vor face cu siguranta sa va simiti in lumea voastra.
Primul este event este The Gathering II: Battle of Ambitus, care se desfasoara sub forma unei simulari militare, in perioada 1-4 septembrie si in care participa aproximativ 300 de jucatori.
The Gathering: First Stone a fost unul dintre cel mai bine organizate evenimente de pana acum in Romania, adunand aproape 180 de oameni din toate colturile tarii intr-un joc coerent, distractiv si antrenat de-a lungul a 450 de mii de metri patrati, pe o perioada de doua zile.
Gathering II cel care va fi organizat anul acesta, va avea aproximativ 300 de participant si este garantata repetarea calitatii de joc a anului trecut si imbunatatirea jocului prin introducerea mai eficienta a transportoarelor, a rachetelor si a artileriei care va face jocul mult mai tentant si plin de fast.
Cel de-al doilea este Black Thunder III: Operation Sunrise si se desfasoara in perioada 3-24 iulie in cadrul careia participa aproximativ 100 de jucatori, evenimentul are la baza simularile militare ca si cel precedent.
Black Thunder este la a treia editie, ea fiind organizata de-a lungul a doua zile pe terenul unei foste baze militare. Factiunile din cadrul jocului au fost NATO, rebelii si Guvernul, acestea mentinandu-se si anul acesta, de aceea nu ezitati sa dati jos Guvernul sau dimpotriva pe rebelii! Mai mult decat atat acest eveniment va pregateste o surpriza de mult asteptata de catre cunoscatori si anume jocul de noapte. Inscrierile au inceput pe data de 1 martie cu plata finala pe 15 aprilie/1 mai.
Forest Warfare II desfasurat in perioada 2-5 iunie si care nu are un numar limitat jucatori, de aceea daca sunteti cunoscatori ai Airsoftului va asteptam ca participanti in cadrul acestei simulari militare. Forest Warfare este unul dintre evenimentele mai restranse din Romania in care se abordeaza aceeasi structura ca si in cadrul celorlalte evenimente mentionate mai sus, de doua zile de joc consecutive cu zona de joc localizata in zona Bacau.
Pentru inscrieti in cadrul evenimentului faceti click aici.
Ultimul event si totusi nu cel din urma La Revolucion. Aceasta simulare militara se desfasoara in perioada 3-5 iunie, la care vor participa circa 150 de persoane.
Acest eveniment este in exclusivitate in Romania si este organizat de ASTB ca sponsor principal. Jocul va fi impartit intre doua factiuni, armata si rebelii si va fi desfasurat pe parcursul a doua zile, fiecare zi de joc avand aproximativ 10 ore. Locatia este situata in zona Vrancei.
Evenimentele prezentate anterior sunt cele mai semnificative pentru lumea Airsoftului romanesc si de aceea ele reprezinta un “must” pentru fiecare impatimit al acestui sport, dar si pentru incepatorii care doresc senzatii tari. Devenind un sport de anvergura in America si Europa de Vest, ne dorim ca acesta sa se bucure de acelasi succes si in Romania, dar pentru asta este necesar sa fructificati beneficiile sale care cu siguranta va vor face sa simtiti cum va urca nivelul adrenalinei la maxim ori de cate ori il practicati, noi va oferim ocazia. Sparge-ti plictiseala si veniti la joc, dar nu uita-ti echipamentul, el este esential pentru protectia si siguranta dumnevoastra pe terenul de joc, dar si pentru a face senzatie printre colegii de echipa si mai ales printre oponenti.
Pentru orice informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre care cuprind o gama mult mai larga decat cele prezentate, nu ezitati sa ne vizitati:
Site: www.EchipamentMilitar.ro
Tel.: 075AIRSOFT (0752.477.638)
021-242 00 29
e-mail: office@echipamentmilitar.ro
blog :www.echipamentmilitar.ro/blog/

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories