Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cameleonii bluesului vin in mai, la EUROPAfest


Autorul: Horatiu Bogdana
Subiect: jmEvents, EUROPAfest
Adaugat la : April 11, 2011   Vizualizari : 1023
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5Asa cum insusi numele o sugereaza, The Merry Poppins denumesc vivacitatea creativa, umorul si indeosebi placuta eliberare de norme sau rigiditati muzicale. Trupa din Salzburg este un salt funky de la hip hop si reggae urban, la un mix de blues, stiluri balcanice si sound-ul de cabaret al anilor '50.

Marca trupei consta in complexitatea instrumentelor ce redau sunete din cele mai inovative, creand pe scena sunetul unei mici orchestre. Cei 5 membri ai trupei manuiesc intr-un mod inedit instrumentele care aparent ar naste sunete atat de diferite si de straine unul de altul. Fiecare exprima aceleasi sentimente si emotii in felul sau, intalnindu-se intr-o muzica memorabila si savuroasa. Cel care isi pune amprenta pe originalitatea acestei trupe, este cameleonicul vocalist David Lageder, muzician capabil de fluctuatii extraordinare ale vocii. Alaturi de acesta, in componenta trupei intra Thomas J. Aichinger - chitara si trombon, Mathias Vorauer - contrabas, Robert Aichinger - tobe si Herbert Konighofer - saxofon, clarinet si percutie.

Austriecii de la The Merry Poppins au reusit de-a lungul timpului sa scrie o istorie plina de evenimente. In ultimii ani acestia au participat la spectacole de renume din lume: International Saalfelden Jazz Festival din Austria, International Cairo Jazz Festival sau International Bansko Jazz Festival din Bulgaria. Dupa lansarea cu succes a albumului de debut "Mildenburg 11" din 2007, controversata trupa austriaca a lansat, un an mai tarziu, cel de-al doilea album intitulat "Inspector Malosso".

Menita sa cucereasca pana si pe cei mai sceptici dintre ascultatori, The Merry Poppins este o veritabila intoarcere in timp, abundand de prospetimea, vigoarea si unicitatea ritmului de avantgarda, variat si liber. De la ritmuri nostalgice la reggae-ul urban, The Merry Poppins te fac sa dansezi, sa simti muzica, sa traiesti sentimente contradictorii, trecand cu usurinta de la melancolie la bucurie copilareasca.

Timp de o saptamana, intre 7 si 13 mai, EUROPAfest lanseaza publicului romanesc provcarea de a degusta din deliciile muzicale, spicuite din intregul repertoriu international. In paralel cu doua mari competitii de importanta internationala din cadrul EUROPAfest, se va desfasura de asemenea in Bucuresti, intre 7 si 12 mai, Caffe Festival, aducand sub privirile publicului iubitor de muzica, reprezentatii de jazz, blues si pop, in spatii lejere, propice pentru cateva clipe de placuta detasare de la rafinamentul tensionant al marilor sali de concert. In aceste zile, EUROPAfest va aduce in fata publicului, alaturi de excentricii de la The Merry Poppins, trupe ca Ari Borger Quartet din Brazilia sau Atmasfera din Polonia si Ucraina.

Informatii suplimentare si fotografii :
jmEvents | 0740.759.566 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro
Facebook: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest


Resurse Web : www.jmEvents.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories