Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Campanie umanitara: "Bucuria de a darui"


Autorul: Geavlete Otilia
Subiect: Asociatia Sfantul Stelian
Adaugat la : November 30, 2011   Vizualizari : 607
Rate Autor : Curent : 1.93 /5
Rate Articol : Curent : 2.28 /5Asociatia Sfantul Stelian, organizatie umanitara care sprijina numeroase persoane in dificultate, de la copii abandonati pana la batrani singuri si bolnavi, va invita sa participati in acest an la un eveniment unic: "Bucuria de a darui!", o campanie desfaurata spre folosul celor de langa noi.

Intentia noastra este de a asigura, in acest an, pentru un numar de peste 500 de persoane un Craciun minunat. Dorim sa oferim pentru 200 de copii saraci posibilitatea de a invata si sansa de a avea carti, rechizite si materiale didactice, ca orice alt copil. Dorim ca 80 de familii si 100 de batrani singuri sa aiba macar o parte din confortul de care ne bucuram toti, oferindu-le alimente, dulciuri, obiecte casnice. Dorim ca toti sa cunoasca exemplul nostru si sa incerce sa-l urmeze.

De aceea va invitam sa alaturati numele si generozitatea Dumneavoastra de aceasta initiativa minunata si, impreuna, sa reprezentam sursa bucuriei celor mai putin norocosi decat noi. Sprijinul dumneavoastra se poate concretiza fie in sponsorizare financiara, fie in donarea de alimente, produse igienico- sanitare, obiecte, etc. Vom incerca sa mediatizam cat mai mult aceasta campanie si suportul Dvs, pentru ca actiunile noastre sa devina o emblema pentru comunitate.

Detalii suplimentare despre campanie se pot obtine la telefon 0730003845 sau 021/335.98. 80, sau prin e-mail la: otiliageavlete@yahoo.com, persoana de contact Otilia Geavlete- Director Centru de zi Asociatia Sfantul Stelian.
Pentru a cunoaste activitatea vasta si profesionalismul Asociatiei Sfantul Stelian va invitam sa consultati pagina noastra de web: www.sfstelian.org si atasam prezentului e-mail CV-ul organizatiei noastre.


Resurse Web : www.sfstelian.org

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories