Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cand florilor le cresc pedale


Autorul: stefan silviu
Subiect: sc Efalia srl
Adaugat la : March 5, 2012   Vizualizari : 615
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.33 /5Numai ce au coborat din patut si au invatat sa mearga, iar acum vor deja sa pedaleze. Parcurile sunt pline de triciclete si masinute colorate intre care isi va avea locul si floarea ta cea mai scumpa. Stii insa ce i se potriveste cel mai bine?
Raspunsul la intrebare il poti gasi pe lumeacopiilor.com.ro. Aici ai o sectiune speciala dedicata in exclusivitate masinutelor si tricicletelor cu pedale pentru copii.
Ii poti alege masinuta potrivita personalitatii lui dintr-o gama foarte bogata de culori si modele. Masinuta cu pedale Antique este pentru cei care prefera linia clasica a modelelor retro. Masinuta cu Pedale Safari, cu transmisie prin lant, este pentru cei cu un spirit innascut de aventura. Masinuta Herby este unul din modelele cu pedalare inertiala inainte inapoi care desi pare greu de condus la prima vedere ,imediat ce va face primele incercari si copilul sesizeaza miscarea de inertie, nu mai poate fi despartit de aceasta. Masinuta Go Cart fabricata in Germania ofera, pe langa cresterea fortei si rezistentei copilului, cel mai bun vehicul pentru deprinderea sofatului de la varsta frageda. Mega Camionul cu pedale este usor de condus datorita rotilor mari si robuste si il face sa simta de la o varsta frageda senzatia de putere.
Tot aici poti gasi mai multe modele de tractor cu pedale, majoritatea prevazute cu transmisie prin lant si rulment excentric pentru o inaintare usoara. Capota tractorului se poate ridica, iar manetele de actionat ii permit sa manevreze cupa excavatorului prinsa cu surub de fixare. Varsta recomandata este de peste doi ani si jumatate.
Lumeacopiilor.com.ro iti ofera si o multitudine de modele de triciclete de la producatori cunoscuti in mai multe combinatii de materiale ,modele sau culori. Pentru micutii a caror varsta nu le permite sa avanseze si sa se ghideze singuri, acestea sunt prevazute in partea din spate cu un maner pentru impingere si controlul directiei de catre un adult.
Tricicletele si masinutele ,fie ca sunt fabricate in tari ca Italia sau Germania fie in tari asiatice toate sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate si indeplinesc normele foarte severe in materie de siguranta impuse de CE.
Si asa cum v-am obisnuit, majoritatea produselor din aceasta categorie vin cu transport gratuit!


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories