Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Caravana dezbatere Voluntmont la Targu Jiu


Autorul: Canavoiu Alexandru
Subiect: Asociatia Drumetii Montane
Adaugat la : November 29, 2011   Vizualizari : 586
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.24 /5Vineri, 25 noiembrie 2011in sala de conferinta din incinta Primariei Targu Jiu a avut loc Caravana Dezbatere Voluntmont, organizata de Asociatia Drumetii Montane in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Nehoiu. Caravana derulata la finele saptamanii trecute a avut doua teme:
a) Cum pot tinerii din zona montana sa isi dezvolte o afacere in turism sau agroturism
b) cum pot ajuta ONG-urile voluntarii ca adeverintele/diplomele pe care acestia le ofera la finalizarea unui proiect la care voluntarii au lucrat sa fie recunoscute de catre angajator.
In Romania voluntariatul nu este atat de apreciat de catre angajatori ca in alte tari, iar noi prin actiunile derulate la nivel national, dorim sa schimbam acest lucru.
Multi dintre noi am lucrat ca voluntari, perioade mari de timp, in diverse proiecte, in cadrul carora am indeplinit functii, am avut responsabilitati, fapt ce a dus la dobandirea unor calitati profesionale pe care le putem pune in practica la un loc de munca. Desi am acumulat o expereunta vasta, utila unui angajator, lipsa unui certificat de atestare semnat de un organism acreditat, ne impiedica sa fim luati in seama, iar aceasta stare de fapt dorim sa o schimbam.
Ca voluntar iti sacrifici o mare parte a timpului tau liber pentru a realiza ceva, a atinge un obiectiv, a indeplini un tel. Este extrem de greu sa fii voluntar pe termen lung, multi dupa doua trei luni renunta, deoarece voluntariatul pe proiecte/activitati/actiuni este exact ca un serviciu doar ca nu esti platit.
La caravana din data de 25 noiembrie 2011 au participat reprezentanti ai Primariei Municipiului Targu Jiu, Consilul Local al Judetului Gorj, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Gorj, Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a Judetului Gorj, Liga Studentilor din Universitatea Constantin Brancusi, Administratia sitului Natura 2000 - Nordul Gorjului de Vest, Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, Grup Scolar Energetic Nr. 1, Colegiul "Mihai Viteazul" Bumbesti-Jiu.
Multumim reprezentatilor Primariei Municipiului Targu Jiu care ne-au primit cu bratele deschise cat si partenerilor care ne sprijina in tot ceea ce facem, acestia pot fi vazuti pe site-ul www.drumetiimontane.ro categoria Parteneri. Asociatia Drumetii Montane este formata din tineri pasionati de munte, natura, eco-turism, protectia mediului, iar daca doriti sa faceti parte din echipa noastra ne puteti contacta via formularului de pe site-ul www.drumetiimontane.ro, unde totodata veti putea studia mai in detaliu activitatile pe care le-am desfasurat pana in prezent. In prezent Asociatia Drumetii Montane este sprijinita de agentii economici: Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Pensiunea Casa Bobo, Euro Park Brasov.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories