Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Carti digitale mai accesibile 10 discount la colectiile CorectBooks


Autorul: Popa Raluca
Subiect: CorectBooks
Adaugat la : April 13, 2011   Vizualizari : 1169
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.49 /5Promoţia CorectBooks se lansează cu un portofoliu de 25 de pachete promoţionale, insumand aproape 60 de titluri ce beneficiază de reducerea de 10%. " Portofoliul colecţiilor reduse va fi actualizat in mod constant cu noi şi noi oferte. Majoritatea pachetelor sunt formate din volumele I, II, III ale aceleiaşi opere, dand ocazia cititorilor să se bucure de achiziţia seriei complete, fără să mai rateze vreun volum." declară Marius Rusu, project manager CorectBooks.
"Cu această ocazie dorim să adresăm tuturor cititorilor invitaţia de a ne propune chiar ei pachete promoţionale. Propunerile cititorilor pot fi inaintate echipei CorectBooks la office@corectbooks.com şi sunt supuse aprobării. Astfel, dacă se dovedesc inspirate, propunerile se pot regăsi in scurt timp pe site cu reducerea de 10% aplicată pachetelor promoţionale!" a mai declarat Marius Rusu.
Odata cu deschiderea spre pachetele promoţionale, colecţii intregi de titluri digitale devin mai accesibile, pentru ca cititorii CorectBooks să se bucure de fiecare titlu dorit.
Orice utilizator de e-reader, tableta, smartphone sau PC este invitat să beneficieze de reducerea de 10% acordată pachetelor promoţionale pe CorectBooks, putand citi cărţile preferate după doar cateva clickuri, fără să mai aştepte livrarea cărţilor clasice sau reducerile din librării.
CorectBooks este cea mai mare librărie de carte digitală din Romania, oferind aproape 1400 de cărți digitale in format PDF si EPUB, publicate de 15 edituri și semnate de peste 500 de autori romani și străini. CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexă platformă online de pe piaţa autohtonă, care integrează şi portalul de știri CorectNews.com și platforma de schimburi, vanzări şi cumpărări CorectBazaar.com.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories